A Szőnyi úton folytatjuk

Nincs megállás, megyünk a BVSC-hez, ahol a hétvége alapján két csalódott csapat randevúja következik.


 

E.ON OB I., FÉRFIAK, KÖZÉPZAKASZ, FELSŐHÁZ, 3. FORDULÓ

MKB-EUROLEASING BVSC-ZUGLÓ (7.) – ZF-EGER (3.)

BUDAPEST, SZŐNYI ÚT, MÁRCIUS 7., SZERDA, 18.30. (TV: M4 SPORT)

V.: NÉMETH ANDRÁS, HOMONNAI DÁNIEL.

 

A bajnoki veretlenség elvesztését követően sem áll meg az élet a ZF-Eger férfi együttesénél, a héten ugyanis újabb két összecsapás vár a társaságra az E.ON OB I. felsőházában.

Elsőként szerda este az MKB-Euroleasing BVSC-Zugló lesz az ellenfél, méghozzá idegenben. Ha már kihangsúlyoztuk a találkozó helyszínét, fontos azt is elmondani, hogy most egy olyan négymeccses sorozat következik a sárga-kékeknek, amikor folyamatosan az Eger-táblán túl kell medencébe ugrani.

Dátum szerint ez azt jelenti, hogy legközelebb április közepén láthatjuk majd hazai környezetben a kedvenceket, de hangsúlyozzuk, kizárólag a bajnokságban. Merthogy jövő szerdán újból a Bajnokok Ligájára kell figyelnünk, amikoris a mieinket télen legyőző Spandau 04 lesz a Bitskey-uszoda vendége.

No, de most már tényleg vissza a BVSC-meccsre! A szezon során első alkalommal találkozik egymással a két szerda esti rivális, az összecsapás helyszínül pedig a Szőnyi úti uszoda szolgál majd. Hosszú évek óta az egri csapat számít ezen párharc esélyesének, és ez most sem lesz másként, holnap este három ponttal kell zárni a négy negyedet.

Úgy is beharangozhatnánk egyébként a mérkőzést, mint két csalódott csapat csörtéjét, hiszen amíg legutóbb a mieink 11-10-es vereséget szenvedtek az FTC-től, addig Szűcs Levente legénysége 10-9-re kapott ki a Honvéd otthonában. Hogy melyik félnek sikerül a javítás, az az M4 Sport élő közvetítését követve is kiderülhet, mi ugyanakkor igencsak meg lennénk lepve, ha gondot okozna a találkozó abszolválása.


 

A felsőház 3. fordulójának további párosításai:

2018. Március 7., szerda
19.00.: PannErgy Miskolci VLC – Szolnoki Dózsa VSC
19.30.: A-Híd OSC-Újbuda – Debrecen
20.00.: FTC PQS Waterpolo – Racionet Honvéd

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez