Nem csak a játékot értékelték

Dabrowski Norbert, Varga Zsolt, Braniszlav Mitrovics és Vámos Márton értékelte a szombat esti rangadót.


 

Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője: – Gratulálok a Ferencvárosnak! Nyertek Egerben, ami nem sok csapatnak sikerült mostanában. Hazamegyek, lemásolok biokémia tételeket, kidolgozom és egy szót se fogok belőle érteni, ugyanúgy, mint ezt a mai mérkőzést sem sajnos. Magunkkal kell foglalkozni, illetve a saját dolgainkkal, de most mégsem tudok többet beszélni erről, nem tudok sok okosat mondani. Azt gondolom, mindent elmond az, hogy egy ilyen mérkőzésen két ilyen jól felkészített csapat küzdött hatalmasat, jó játékosok, olimpiai bajnokok hozták ki magukból a maximumot, és szerintem a meccs végén a füttyszó nem nekik szólt…

Varga Zsolt, az FTC trénere: – Én is szeretnék gratulálni az Egernek, nagyon jól játszottak. Az én szempontomból az első két negyed történései nem voltak teljesen tiszták. Nem taktikailag, hanem körülményileg, illetve, ahogyan meg lett ítélve egy-két szituáció. Aztán úgy voltam vele, hogy nem érdemes velük foglalkozni, sokkal inkább a játékra kell koncentrálni. Összességében jól oldottuk meg a feladatot, jó volt az emberhátrányos védekezésünk, gratulálok a játékosaimnak, nagyszerű volt a hozzáállásuk, és nagyszerűen harcoltak végig az egész mérkőzésen.

Braniszlav Mitrovics, az egriek csapatkapitánya: – Először is szeretnék gratulálni a Fradinak! Nagyon sok dolgot lehetne felsorolni, hogy miért kaptunk ki. A szezon ezen része teljesen más, mint ami eddig volt, az fog jobban tudni érvényesülni, aki jobban tudja fejben kezelni az ilyen mérkőzéseket. Azért szenvedtünk vereséget, mert nem azt játszottuk, amit megbeszéltünk, sok helyzetben kapkodtunk. A mai kapkodós játékunk feküdt a Fradinak, sajnos fordítva ez nem volt elmondható. Remélem sikerül túllendülni ezen a mai mérkőzésen és a többi meccsen minél jobban játszani és nyerni.

Vámos Márton, a Fradi játékosa: – Aki ma kilátogatott a mérkőzésre, az egy brutálisan kemény meccset láthatott, mind a Fradi játékosainak részéről, mind az egriek részéről. Ezt a keménységet a vízben személyesen tapasztaltam. A második negyedben két kulcsjátékosunkat elvesztettük és ennek ellenére nem adtuk fel. Nem ezzel foglalkoztunk, a végén pedig a sok türelemnek és jó védekezésnek köszönhetően, be tudtuk húzni ezt a mérkőzést. Úgyhogy örülök, hogy meg tudtuk verni az Egert, ez nagy szó szerintem.

ZF-Eger – FTC 10-11, 2018.03.03. (FOTO: Lénárt Márton)

ZF-Eger – FTC 10-11, 2018.03.03. (FOTO: Lénárt Márton)

Farczádi Balázs
(FOTO: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez