Mindenki szerint az eleje döntött

Biros Péter, Béres Gergely, Katona Zsófi, illetve Csehó-Kovácsné Kasó Orsolya értékelte a szombat esti női bajnokit.


 

Biros Péter, a ZF-Eger vezetőedzője: – Gratulálok a Ferencvárosnak, jobban játszottak, mint mi, ezt ki kell jelentenem. Az elején az a négy-ötperces lefagyás eldöntötte a meccset, és onnan szaladtunk az eredmény után. Okosan és magabiztosan, kézben tartotta az FTC a mérkőzést. Annyi esélyünk azért volt, hogy közelebb kerüljünk, majd megint következett négy-öt perc ámokfutás, amikor újból messze kerültünk a Ferencvárostól, és innentől kezdve nehéz volt felállni. Voltak dolgok, amelyek jól működtek, voltak, amelyek botrányosan rosszul. De nézzük a pozitív oldalát, lőttünk tizenegy gólt. Sajnos kaptunk is mellé tizenhetet, és így borzasztó nehéz lesz meccset nyerni, nemcsak a Ferencváros, hanem bárki ellen. Szerdán jön egy újabb mérkőzés, mindig van egy újabb nap és egy újabb lehetőség, ahol bizonyítani lehet. Megpróbáljuk.

Béres Gergely, az FTC trénere: – Mondhatom azt, hogy szerencsésen kezdtük a meccset, jól védekeztünk és bementek a lövéseink. Már az elején sikerült a mi javunkra fordítani az eredményt.

Katona Zsófi, az egriek játékosa: – Az elején nagyon szétszórtak voltunk, aztán próbáltuk összeszedni magunkat, és sikerült is. Aztán, ahogyan Peti is mondta, megint kapkodni kezdtünk. De tanulhatunk a hibáinkból és remélem, hogy a szerdai meccsen ennél sokkal jobban fogunk teljesíteni.

Csehó-Kovácsné Kasó Orsolya, a Fradi kapusa: – Úgy gondolom, hogy az első három negyedben hoztuk azt a védekezést, amit megbeszéltünk, a negyedikben kapott négy gól szerintem nem túl szerencsés. Hogyha nem megyünk el nagyon, akkor ez még veszélyes is lehetett volna. Szerintem az emberelőny megjátszások jók voltak és a végén mindenképp jobban kell koncentrálni, hogy ne kapjunk ilyen buta gólokat.

ZF-Eger – FTC 11-17, 2018.03.03. (FOTO: Nemes Róbert)

ZF-Eger – FTC 11-17, 2018.03.03. (FOTO: Nemes Róbert)

Farczádi Balázs
(FOTO: Nemes Róbert)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez