Vidék bajnoki és Észak-keleti Ligakupa eredmények

Előbbi versenysorozatban kettő, utóbbiban három csapatunk is érdekelt volt az elmúlt hétvégéken.


 

Petrovai Márton, a ZF-Eger Vidék I-es csapatának edzője: – Örülök, hogy sok olyan játékosnak tudtam lehetőséget adni, akik az országos bajnokságban nem jutnak szóhoz. Külön öröm Lukács László játéka, hiszen fiatal kora ellenére, balkezesként nagyon szépen muzsikált mind a két mérkőzésen. Remélem, az influenza most már elhagyja a csapatot…

 

Fiú gyermek:

Vidék Bajnokság I., Piros-csoport, 3. forduló
Szolnoki Dózsa VSC – ZF-Eger 7-19
ZF-Eger – Debreceni VSE 27-12


 

Fiú gyermek:

Vidék Bajnokság III., Piros-csoport, 3. forduló
Szegedi Vízipóló Suli I. – ZF-Eger 14-7
Debreceni VSE – ZF-Eger 11-14
ZF-Eger – Szolnoki Dózsa VSC 7-10
ZF-Eger – Progress Oradea 11-16


 

Somhegyi Noémi, a ZF-Eger Észak-keleti Ligakupa csapatának edzője: – Hellyel-közzel megcsinálták a fiúk, amit kértem tőlük. Meccsről meccsre egyre többet fejlődnek, de még mindig van mit tanulni. Szeretném kiemelni a kapus Gulyás Balázst, mert nagyon jól védett.

Rostás Andrea, a ZF-Eger II. Észak-keleti Ligakupa csapatának edzője: – Mind a két mérkőzésünkön elég nagy különbséggel kaptunk ki, de játszott velünk két 2009-es születésű játékos, Kármán Barnabás és Tímár Hunor is, akik nagyon szépen megállták a helyüket. Fel tudtuk mérni, hogy mennyit fejlődtek a gyerekek az elmúlt egy hónapban, mert elég sűrűre sikeredett a január. Taktikailag megcsinálták a játékosok, amit kértünk, szóval büszke vagyok rájuk.

Kelemen Attila, a ZF-Eger III. Észak-keleti Ligakupa csapatának edzője: – Két sima győzelem mellett nagyon jó kis csapatjátékot mutattunk be, sok mozgással. Haladunk, fejlődnek a lányok, úgyhogy én maximálisam elégedett voltam a mutatott játékkal. Az egész együttes jól működött, jól dolgozott, szóval tényleg minden rendben volt. 

 

Gyermek:

Észak-keleti Ligakupa V., 3. forduló, Miskolc
ZF-Eger II. – Aqua SE 3-12
ZF-Eger III. – ZF-Eger 16-6
Debreceni VSE – ZF-Eger II. 19-5
ZF-Eger III. – Zempléni VSE 23-3
ZF-Eger – Debreceni VSE 2-15

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez