Így látták a 16-8 főszereplői

Dabrowski Norbert, Komlósi Péter, Decker Ádám és Szőke Szabolcs értékelése a hétfő esti bajnokiról.


 

Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője: – Először is szeretném megköszönni a Debrecennek, hogy segített nekünk a hétfői játék létrejöttében, amiért hétvégén nem volt uszodánk. Ez mindenképpen nagy segítség volt, bármennyire is nehezebb így a hetünk, de hát nincs mit tenni, elindult a szezon utolsó három hónapja, amikor nagyon sokszor fogunk szerda-szombat ritmusban játszani. Abszolút elégedett vagyok egyébként a mérkőzéssel. Talán a nyolc kapott gól több mint, amit itt megszoktunk Egerben, de ha azt nézem, hogy a konditeremből jöttünk, akkor rendben volt így a találkozó. Ennél többet nem tudok ma értékelni…

Komlósi Péter, a Debreceni VSE trénere: – Tudtuk, hogy nagyon erős csapat az Eger, hogy nagy lövőerővel rendelkezik és, hogy gyors a kontratámadása. Azzal is kalkulálni kellett, hogy egy picikét formán kívül leszünk ezen a mai meccsen. Az, hogy ilyen nagy különbségű vereséget szenvedtünk el, főleg annak köszönhető, hogy rengeteg lefordulásgólt kaptunk, ellenfelünk többször tudott ritmust váltani, például a végén is. Mi sok fiatallal voltunk bent a vízben, küzdöttünk, de más csapatok ellen készülünk, ugyanúgy, ahogyan az Eger is. Sajnálom, hogy ilyen nagy lett a különbség, de azt gondolom, hogy így is tudtunk játszani ma este egy tisztességes mérkőzést.

Decker Ádám, az egriek játékosa: – Méltó ellenfelünk volt a Debrecen, ellenfelünk bebizonyította, miért került be a felsőházba. Azt gondolom, hogy kondicionális különbségek döntöttek, illetve, hogy nekünk hosszabb a kispadunk és több olyan játékosunk van, aki magas szinten bírja ezt a terhelést. Kaptunk olyan gólokat, ami betudható annak a kemény munkának, amiből megérkeztünk a meccsbe, de ez a továbbiakban kevés lesz, akárcsak Hollandiára, akár a hétvégi Fradi elleni rangadóra gondolok. Úgyhogy bízom benne, hogy ez tényleg csak a fáradságnak volt betudható, és ennél csak jobbak leszünk.

Szőke Szabolcs, a debreceniek pólósa: – A harmadik negyedig tudtuk tartani a lépést, amennyire lehetett, utána viszont sokkal jobban tudta kihasználni a helyzeteit az Eger, és három-négy lefordulás gólt lőtt nekünk, amivel meg is nyerte a mérkőzést.

ZF-Eger – Debreceni VSE 16-8, 2018.02.26. (FOTO: Nemes Róbert)

ZF-Eger – Debreceni VSE 16-8, 2018.02.26. (FOTO: Nemes Róbert)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez