Jól sikerült győri forduló

Leány ifjúsági és serdülő csapatunk győzelemmel startolt az Országos Utánpótlás Bajnokság 2018-as idényében, gyermek együttesünk viszont kikapott.


 

Szilágyi Péter, a ZF-Eger leány ifjúsági csapatának edzője: – Sajnos ideálisnak nem volt nevezhető a felkészülésünk, mert több játékos is hiányzott, sítábor, betegség és egyéb dolgok miatt. Így csak néhány ifjúsági korú játékos állt rendelkezésünkre ezen a mérkőzésen, ennek ellenére a győzelmet tűztük ki célul. Ami tetszett, hogy a meccs második felében már védekezésben meg tudtuk csinálni azt, amit megbeszéltünk, és ez mindenképp jó dolog a jövőre nézve. Szintén pozitív volt, hogy a serdülő csapatból Dobi Dorina és Kiss Abigél jó teljesítményt nyújtott a nagyobbak között is.

 

Leány ifjúsági:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 11. forduló
Győri VSE – ZF-Eger
4-14 (0-3, 4-3, 0-5, 0-3)
ZF-EGER: Aranyi R. – Dobi D. 1, Molnár D. 2, Hornyák S. 2, Bódi F. 3, Rocska L. 1, Szilágyi Sz. 3. Cs.: Podlovics A. – Simon E., Libercz B. 2, Katona Zs., Kiss A., Kovács M., Horváth L. Edző: Biros Péter.
Gól – emberelőnyből: 5/0. ill. 15/6.


 

Rüll Csaba, a ZF-Eger leány serdülő csapatának edzője: – Érdekesen indult számunkra az év, mert a tavasz első meccse még az őszi utolsót jelentette a fordulók sorszámozása alapján. Azért is voltam kíváncsi az első találkozónkra, mert elég kemény alapozó munkából érkeztünk meg erre a mérkőzésre, és érdekelt, milyen gyümölcse lesz ennek az időszaknak. Szerencsére többet kaptam, mint, amit vártam, hiszen már az első perctől fogva a mi akaratunk érvényesült. Túri Dorottya nagyon szépen állt a lábán a kapuban, de nem csak a serdülő, hanem a gyermek meccsen is. Tetszett a védekezésünk is, jól működött a szoros emberfogás. Katona Zsófi öt gólja önmagáért beszél, de mondhatnám azt is, hogy rápihent erre a mérkőzésre, mivel sítáborból szinte rögtön Győrbe esett be. Hasznosan játszott Bódi Fruzsina, de örültem Kovács Márta, Kiss Abigél, és Dobi Dorina teljesítményének is. Remekül semlegesítettük az ellenfél két ügyesebb játékosát, ami jó visszaigazolása a sok befektetett munkának. Megyünk tovább, a következő két fordulóban az UVSE és a BVSC ellen nem mi számítunk majd esélyesnek, de mindent elkövetünk, hogy tisztesen helytálljunk. Zárásként annyit még mindenképp megjegyeznék, hogy nagyon jó volt látni a lányok arcát a hazafelé vezető úton. Kellett már ez a győzelem, mint egy falat kenyér, azzal pedig, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni, tényleg olyan győzelmet arattunk, amiből minden játékosom kivette a részét.

 

Leány serdülő:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 11. forduló
Győri VSE – ZF-Eger
7-12 (2-3, 2-3, 2-3, 1-3)
ZF-EGER: Túri D. – Dobi D., Katona Zs. 5, Kiss A. 2, Kovács M. 2, Bódi F. 2, Horváth L. Cs.: Gell Georgina, Pásztor F. 1, Tarczali T., Sajtós V., Horák Zs., Simon E. Edző: Rüll Csaba.
Gól – emberelőnyből: 6/1. ill. 7/4.
Ötméteresből: – ill. 1/1.


 

Nagy István, a ZF-Eger leány gyermek csapatának edzője: – Azt kell mondjam, hogy nem igazán fekszik nekünk ez a szoros emberfogás. Ez meg is látszott a produkciónkon, sokat kell még gyakorolnunk ezt a védekezési formát. Jelen pillanatban nem nagyon tudunk vele mit kezdeni, de előbb-utóbb majd megtanulják a lányok ezt is. Miután eléggé elfogytunk, sok játékost tudtam játszatni a 2004-esek és 2005-ösök közül, és nagyjából meg is voltam elégedve a legkisebbekkel. Külön szeretnék gratulálni Szilák Lilinek élete első országos bajnoki mérkőzéséhez, amelyen ráadásul ügyesen is mozgott.

 

Leány gyermek:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 11. forduló
Győri VSE – ZF-Eger
11-6 (2-0, 1-3, 3-1, 5-2)
ZF-EGER: Túri D. – Hüse F., Pásztor F. 4, Tarczali T. 1, Horák Zs., Sajtós V. 1, Végert J. Cs.: Pogonyi B., Szilák L., Jászberényi E., Szutor L. Edző: Nagy István.
Gól – emberelőnyből: 11/1. ill. 11/4.
Ötméteresből: 1/1. ill. –

 

(FOTO: Archív FOTO)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez