Így látták a főszereplők a Honvéd elleni meccset

Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője:

– A Honvéd ennél sokkal jobb csapat, mint ahogyan ma láthattuk. Mi lendületben voltunk és próbáltuk is tartani a motivációt, azt kértem a játékosoktól, hogy végig ilyen magas szinten játszunk. Ennek köszönhetően a második negyedtől kicsit könnyebb volt a dolgunk. Minden mérkőzésben más eredmény van, koncentrálni kell a következő feladatunkra. Szeretnék gratulálni a csapatomnak, mert nagyon gyorsan és higgadtan játszottunk végig.
Vad Lajos, a Honvéd vezetőedzője:

– Szerintem értékelhetetlen volt a részünkről a mérkőzés, főleg az eleje. Amit megbeszéltünk nem tudtuk megvalósítani. Tudtuk, hogy egy sokkal jobb képeségű csapattal játszunk. A második negyed közepétől már a ,,Komjádi Kupa csapat” szerepelt. Sajnos van ilyen mérkőzés egy csapat életében, egy edző életében, remélem ezen túl vagyunk.
Hosnyánszky Norbert, a ZF-Eger játékosa:

– Először is egy nehéz mérkőzésre készültünk, főleg egy kemény és fárasztó szolnoki meccs után. Szerencsére meg volt a kellő motiváció, így az első két negyedben sikerült sok akciógólt lőni, ez nagyon megkönnyítette a dolgunkat. Az utolsó negyedre kaptunk a vezetőedzőnktől még egy plusz motivációt, amit be is tartott, úgyhogy szerintem ezért maradtunk végig élesek mind a négy negyeden keresztül.

(Lejegyezte: Faczárdi Balázs)

(Fotó: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez