Szurkolói busz Miskolcra

Jövő szombaton is elindul a különjárat, hogy minél többen buzdíthassuk a helyszínen a ZF-Eger férfi együttesét.


 

Egyre jobban sűrűsödik a program a ZF-Eger férfi csapatának életében. Tegnap még Szolnokon szerepelt a társaság Bajnokok Ligája-mérkőzésen, szombaton jön a Honvéd, jövő szerdán irány Szeged, majd jövő hétvégén egy újabb, miskolci rangadó szerepel a programban.

Az Egri Vízilabda Klub utóbbi találkozóra kínál különbuszos utazást a sárga-kék szimpatizánsoknak, vagyis egészen pontosan a PannErgy Miskolci VLC elleni február 3-i összecsapásra. A meccs este 20 órától kezdődik, amit az M4 Sport is élőben közvetít, ettől függetlenül a helyszínen mindig jobb, úgyhogy várjuk a jelentkezéseket.

Érdeklődni, az utazós listára feliratkozni ezúttal kizárólag az info@egerwaterpolo.hu e-mail címen, vagy a +36-20-350-2925-ös telefonszámon, legkésőbb február 1., este nyolc óráig.

A részételi díj Szurkolói Klub tagjainknak 2.000 forintot jelent, mindenki másnak 2.5000 forintot, az árban pedig természetesen az útiköltség és a miskolci mérkőzés belépője is benne foglaltatik.

Az indulást illetően, 18.00-kor startol el a jármű a szokott helyről, vagyis az Egri Termálfürdő Petőfi téri főbejárata elől. Várjuk tehát a jelentkezéseket, és szurkoljunk együtt Miskolcon is!

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez