Szurkolói busz Szolnokra

A következő „csomagot” kínáljuk az egy hét múlva esedékes idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésre.


 

Január 24-én, szerdán pontosan a feléhez érünk a Bajnokok Ligája B-csoportjának, hiszen a Szolnoki Dózsa VSC elleni összecsapás a hetedik fordulót jelenti a tizennégy játéknapból.

A tavalyi, és idei eredmények alapján egyértelműen az egyik legnehezebb ütközetre számíthatunk tehát egy hét múlva, amely során nagy szükség lesz a sárga-kék drukkerek bíztatására is. Ezen apropóból ismét elindul a Szurkolói különbusz, amelyre mostantól várjuk a jelentkezéseket, legkésőbb január 22., hétfő este 20 óráig.

A Szurkolói Klubunk tagjai ezúttal is 3.000 forintos áron vehetik igénybe az utazást, mindenki más 3.500 forintért. Az összeg tartalmazza az autóbuszos utat, illetve a BL-meccs belépőjegyét. Az indulást illetően, a szokásos helyről startol a jármű, vagyis az Egri Termálfürdő Petőfi téri főbejárata elől, január 24-én, szerdán, 16.00-kor.

Jelentkezni kizárólag Fenyves Balázsnál, a +36-30-313-9993-as telefonszámon, vagy a fenyves.balazs@egerwaterpolo.hu e-mail címen lehet a fentiekben említett határidőig. Várjuk tehát az érdeklődéseket, hiszen ahogyan fogalmaztunk, Szolnokon is szükség lesz a bíztatásra.

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez