Bedővel a spanyolok ellen

A hollandok elleni Világliga-mérkőzéshez képest két ZF-Eger játékos is kikerült a férfi válogatott keretéből.


 

Január 13-án, szombaton indul el érdemben a 2018-es esztendő a ZF-Eger felnőtt csapatainál, néhány nappal később pedig már a magyar férfi válogatott idei első tétmérkőzését is megtekinthetjük.

A Világliga selejtezőjében ráadásul hazai környezetben ugranak medencébe a fiúk, a Spanyolország elleni, Hódmezővásárhelyen esedékes összecsapáson. A napokban ki is hirdette a meccsre készülő tizenhármas keretét Märcz Tamás szövetségi-kapitány, amiből kiderül, ezúttal egyetlen egri játékos kapott meghívót.

A Hollandia elleni legutóbbi találkozón Angyal Dániel, és Kovács Gergő is lehetőséget kapott, a spanyol-meccsen viszont egyedül Bedő Krisztián maradt egriként a keretben. A mérkőzést egyébiránt január 16-án, 20 órától rendezik.


 

A magyar férfi válogatott Spanyolország elleni Világliga-kerete:

Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC) – kapusok, Bátori Bence, Jansik Dávid, Mezei Tamás, Zalánki Gergő (mind Szolnok), Bedő Krisztián (ZF-Eger), Erdélyi Balázs (OSC), Jansik Szilárd, Manhercz Krisztián, Vámos Márton (mind FTC), Török Béla (BVSC), Vadovics Viktor (Miskolc) – mezőnyjátékosok.

 

(FOTO: waterpolo.hu)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez