Szuperkupa-értékelő

A Szolnok – ZF-Eger mérkőzés két mestere mellett két játékos, és az egri klub első embere is elmondta gondolatait.


 

Cseh Sándor, a Szolnoki Dózsa VSC trénere: – Gratulálok csapatomnak a győzelemhez és az újabb serleghez! A mérkőzésen úgy gondolom, hogy a mi akaratunk érvényesült jobban, a védekezésünk jól működött. Az ellenfélen érezhető volt a fáradtság, de ennek ellenére az is, hogy nyerni akar, ez adott nekünk is egy plusz erőt. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, a játékosokra, az egész évre. Az Egerrel sok nagy meccset játszottunk idén, ez biztosan így lesz jövőre is, de addig is pihenünk most egy kicsikét.

Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője: – Sajnos az történt, ami általában a Szolnok ellen szokott történni. Nagyon masszívak voltak mind támadásban, mind védekezésben. Azt gondolom, hogy a hét kapott gól nem sok, jól védekeztünk végig a mérkőzés folyamán, de ebben annyira felőrlődtünk, hogy sajnos ez a támadójáték rovására ment. Gratulálok a Szolnoknak, és boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek az Egri Vízilabda Klubnál!

Tippmix Szuperkupa, Szolnoki Dózsa VSC – ZF-Eger 7-4, 2017.12.22. (FOTO: Fehér Anna, Sulyok Erika)

Tippmix Szuperkupa, Szolnoki Dózsa VSC – ZF-Eger 7-4, 2017.12.22. (FOTO: Fehér Anna, Sulyok Erika)

Angelosz Vlahopulosz, az egriek játékosa: – Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Úgy gondolom, hátul jól működött a védelem, a hét kapott gól nem sok, de sajnos az emberelőnyeinket nem használtuk ki jól. A szezon felénél járunk, még tudunk javítani a játékunkon. Továbbra is keményen edzünk, ugyanis csak kemény munkával nyerhetünk bármit. Ehhez az edzéseken is mindenkinek a maximumot kell beletenni. Szóval remélem, hogy januártól más csapat leszünk, és meglátjuk, hogy a végén mire leszünk képesek.

Uros Csucskovics, a sárga-kékek pólósa: – Nehéz meccs volt ez a mai, érezhető volt, hogy mindkét csapat fáradtan játszik így az őszi szezon végére. A berlini mérkőzés sok energiát vett ki belőlünk, és szerintem ez látható volt ma a játékunkban is, nem tudtunk a kellő erővel játszani. Ennek ellenére úgy gondolom, jól működött a védekezésünk, elől kellett volna több a győzelemhez. Gratulálok a Szolnoknak, remekül játszottak, a szoros emberfogásuk a végére felőrölt minket.

Bárány Attila, az Egri Vízilabda Klub ügyvezető-elnöke: – Tudtuk jól, hogy nehéz összecsapás vár ránk, hiszen tegnapelőtt még Berlinben játszottunk fontos Bajnokok Ligája-meccset, ami vett ki belőlünk. A mai találkozón ismét jól működött a védelmünk, mert egy ilyen ellenféltől kaptunk hét gólt, hogyha az utolsó, időn túl született találatot nézzük, akkor csak hatot, szóval ezzel minden rendben volt. Sajnos elől pontatlanok voltunk, és inkább azt hiányolom, hogy keveset lövünk kapura. Ezeket a dolgokat nyilvánvalóan ki kell majd javítani, hogy a folytatásban eredményesebbek tudjunk lenni. A Szolnoknak gratulálunk, megérdemelten nyerték meg a Szuperkupát is. Így az év végére látható, hogy egy kis kútba kerültünk, talán jól is jön egy kis pihenő. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem szurkolóinknak, amiért két nappal karácsony előtt is eljöttek a fővárosba, és támogattak minket. Higyjék el, nagyon sokat számít ez nekünk. Minden szimpatizánsunknak kellemes ünnepeket kívánunk és bízunk benne, jövőre is mellettünk lesznek.

 

Farczádi Balázs
(FOTO: Fehér Anna, Sulyok Erika)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez