A Fradi is triplázott

Ötgólos vereség volt a legkisebb vasárnap a ZF-Eger csapatai közül a fiúk Országos Utánpótlás Bajnokságának legutóbbi játéknapján.


 

Gyulavári Zoltán, a ZF-Eger fiú ifjúsági és serdülő csapatának edzője: – Az ifjúsági mérkőzés elég szerencsétlenül indult, mert eleve Kürti Dominik nélkül állhattunk ki, akinek porcos lett a térde. Aztán tovább nőtt a problémánk, amikor a meccs előtt kiderült Tamir Friedről, hogy lejárt a sportorvosi engedélye, ami igazából nem járhatott le, mert egy időben készült a többi játékosunkkal. Ott helyben viszont nem tudtuk visszaellenőrizni ilyen kevés idő alatt, ezért két meghatározó játékos híján állhattunk ki a találkozóra. Ennek ellenére is jól tartottuk magunkat, de csak 7-5-ig, akkor ugyanis brutalitásért végleg kiállították Magyar Mártont, és innentől el is dőlt a mérkőzés. Azt gondolom, hogyha komplettek vagyunk, akkor jó eredményt tudtunk volna elérni, így viszont vereség lett a vége.

A serdülők összecsapásáról igazából nem sok mindent lehet elmondani, valósággal legázolt minket a Fradi. Fizikálisan mindenképp egy erősebb ellenféllel találkoztunk, ezért a végén már mindenki megkapta a játéklehetőséget. Sajnos előjöttek a centerproblémáink, hogy nem igazán vagyunk meg ezen a poszton, és így bizony elég nehéz érvényesülni egy jó fizikummal bíró riválissal szemben.

 

Fiú ifjúsági:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 12. forduló
FTC – ZF-Eger
11-6 (2-2, 3-0, 2-3, 4-1)
ZF-EGER: Poczik L. – Antal Á., Magyar M. 2, Tomozi B., Korózs B., Darmos R. 2, Melegh M. 2. Cs.: Tóta G. – Sík B., Rozsnyay B., Kompos M., Sári A. Edzők: Tóth Kálmán, Gyulavári Zoltán.
Gól – emberelőnyből: 9/3. ill. 10/3.
Ötméteresből: 3/2. ill. –

 

Fiú serdülő:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 12. forduló
FTC – ZF-Eger
15-4 (3-1, 4-2, 4-0, 4-1)
ZF-EGER: Bögös Zs. – Kormos G., Kompos M. 1, Sík B. 1, Szőke D., Sári A. 1, Szőke Á. Cs.: Csiszár Balázs – Tymcyna M., Keszthelyi A. 1, Podlovics A., Ádám A., Lőrincz Á., Hajdu B. Edzők: Tóth Kálmán, Gyulavári Zoltán.
Gól – emberelőnyből: 7/3. ill. 7/0.
Ötméteresből: 2/2. ill. –


 

Petrovai Márton, a ZF-Eger fiú gyermek csapatának edzője: – Hogyha legutóbb, az UVSE ellen azt mondtam, hogy ellenfelünk előttünk jár, akkor ugyanezt tudom elmondani a Fradiról is. Ezen a találkozón nem férhetett kétség a hazaiak győzelméhez, ezért maximum közelebb tudtunk volna csak lenni az eredményben, de én inkább szerettem volna mindenkinek lehetőséget adni. Várjuk a tavaszi visszavágót, amikor már végre saját környezetben tudunk majd játszani, és én azt gondolom, függetlenül a mostani meccstől, bízhatunk akár egy szép eredményben is.

 

Fiú gyermek:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 12. forduló
FTC – ZF-Eger
17-7 (5-3, 4-2, 3-2, 5-0)
ZF-EGER: Bene G. – Lőrincz Á. 1, Kovács L., Román L., Tymcyna M., Krizsai Á., Hajdu B. 4. Cs.: Krizsai B. 1, Eördögh D., Farsang R., Rapi Á., Fejes Cs. 1, Biros S., Pável Zs. Edző: Petrovai Márton.
Gól – emberelőnyből: 8/4. ill. 5/2.
Ötméteresből: 4/3. ill. –

 

(FOTO: Fehér Kálmán, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez