Háromból csak egy siker az OSC-nél

Biros Péter ifjúsági csapata tizennyolc góllal bizonyult jobbnak a fővárosiaktól.


 

Leány ifjúsági:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 4. forduló
A-Híd OSC-Újbuda – ZF-Eger
4-22 (0-4, 0-6, 2-7, 2-5)
ZF-EGER: Aranyi R. – Kékesi B. 5, Molnár D. 1, Katona Zs. 1, Hornyák S. 2, Rocska L. 3, Szilágyi Sz. 4. Cs.: Podlovics A. – Libercz B. 1, Kiss A. 2, Varga D. 1, Dobi D., Bódi F. 1, Lukács D. 1. Edzők: Biros Péter, Rüll Csaba.
Gól – emberelőnyből: 6/1. ill. 5/4.
Ötméteresből: 1/1. ill. 1/1.


 

Rüll Csaba, a ZF-Eger leány serdülő csapatának edzője: – Nagy várakozások előzték meg az OSC elleni mérkőzésünket, és mondanom sem kell, azért utaztunk el a találkozóra, hogy nyerjünk. Sajnos a nagy akarásnak nyögés lett a vége. Mégis megdicsérem a lányokat, mert végig kőkeményen hajtottak. Nem kezdtünk jól, rögtön elment 2-0-ra az ellenfél, aztán viszont fel tudtunk állni, fordítottunk is. Ezek után azonban jött egy elég komoly pech széria, hiszen, bár rengeteg helyzetet alakítottunk ki, ezeket rendre elpuskáztuk. Az ellenfél sokkal kevesebb lehetőségével jobban gazdálkodott, így alakult ki a végeredmény. A végén próbáltunk még visszajönni, és eléggé kitámadtunk, hátha sikerül labdát szerezni, de ez sem sült el túl jól. A vereség ellenére tetszett a játékunk, csak arra kell mostantól ráállnunk edzéseken, hogy a kialakított helyzeteket hogyan tudjuk minél pontosabban befejezni. Szeretném kiemelni Katona Zsófit és Bódi Fruzsinát, rajtuk kívül pedig azt, hogy jó lenne, ha a többiek nem mindig ettől a két játékostól várnák a megoldást. Ebben is előre kell lépnünk, hogy mindenki fel merje vállalni a döntéseket. Jövő héten a Dunaújváros ellen szeretnénk ennél is jobbak lenni.

 

Leány serdülő:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 4. forduló
A-Híd OSC-Újbuda – ZF-Eger
10-5 (2-2, 3-2, 3-0, 2-1)
ZF-EGER: Túri D. – Dobi D., Katona Zs. 3, Kiss A., Kovács M., Simon E., Bódi F. 2. Cs.: Pásztor F., Horváth L., Sajtós V., Celloti E. Edzők: Rüll Csaba, Biros Péter.
Gól – emberelőnyből: 6/0. ill. 7/1.
Ötméteresből: 3/3. ill. 4/3.


 

Nagy István, a ZF-Eger leány gyermek csapatának edzője: – Függetlenül a vereségtől, egy nagyon jó kis meccset játszottunk, szuper volt tényleg az egész. Meg vagyok elégedve a gyerekekkel, a többi már statisztika. Az ellenfél hét fórt kapott, abból kettőt lőtt be, mi hármat kaptunk, de nullát lőttünk. Ők négy ötméteresből hármat értékesítettek, mi pedig csak egyet kaptunk. Ettől függetlenül lehetett volna még szorosabb is az eredmény, egy döntetlen legalábbis bőven benne volt a levegőben. Amit még szeretnék elmondani, hogy összesen nyolc mezőnyjátékost küldtem a vízbe, a többiek ezúttal nem kaptak lehetőséget. Ez edzői döntés, el kellett döntenem, hogy mindenkit játszatok-e, és akkor sokkal simábban kikapunk, vagy addig ütni a vasat a legjobbakkal, amíg még meleg. Ezek nehéz dolgok, most így döntöttem, de akik lehetőséget kaptak, azok közül mindenkivel elégedett vagyok, különösen a négy gólt szerző Tarczali Tamarával.

 

Leány gyermek:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 4. forduló
A-Híd OSC-Újbuda – ZF-Eger
10-7 (3-2, 2-1, 3-3, 2-1)
ZF-EGER: Túri D. – Végert J., Hüse F., Pásztor F. 1, Tarczali T. 4, Horák Zs. 1, Sajtós V. 1. Cs.: Pogonyi B., Erdei B. Edzők: Nagy István, Rüll Csaba.
Gól – emberelőnyből: 7/2. ill. 3/0.
Ötméteresből: 4/3. ill. 1/1.

 

(FOTO: Fehér Kálmán, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez