Értékelések a Tatabánya-meccsről

Dabrowski Norbert, Zantleitner Tamás, Csiszár Boldizsár és Jászberényi Gábor gondolatai a szombat esti bajnoki után.


 

Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője: – Gratulálok „Jasunak” és örülök, hogy két egri kapus ül itt, mert úgy gondolom, hogy ma ő mindent megtett. Boldizsár is jól védett, öt gólt kaptunk összesen, jól ment a védekezés. Én annyit kértem a fiúktól most is, mint Szentesen, hogy teljes erőből játszunk. Most benne vagyunk egy kemény programban, és ugyan találtam hibát a játékunkban, de ha négy negyeden keresztül ilyen iramot diktálunk, akkor úgy érzem, hogy ez most belefér.

Zantleitner Tamás, a Tatabánya trénere: – Először is gratulálok az Egernek a győzelemhez, gondolom, nem izgulták agyon magukat. Mi azért jöttünk, hogy megpróbáljunk egy jó mérkőzést játszani, amit úgy gondolom, hogy sikerült is, még akkor is, hogyha elégedetlenek vagyunk. Sokat kapkodunk, és ebből folyamatosan kapjuk a lefordulásgólokat. Van tehát hová fejlődnünk.

Csiszár Boldizsár, az egriek hálóőre: – Mi ezt a mérkőzést egy komolyabb edzésként kezeltük, mert lesznek még ennél nehezebb feladataink is. Nekünk, fiataloknak azonban minden lehetőséget meg kell ragadnunk, ezért természetesen most is nagyon örültem, hogy ma védhettem, és ezúton szeretném megköszönni „Bánénak”, hogy a kemény munka mellett felkészített, hogy ma rendes állapotban lehessek.

Jászberényi Gábor, a tatabányaiak kapusa: – Köszönöm Norbinak a dicsérő szavakat! Most ennyi a különbség a két csapat között, bár az elején titkon reménykedtem, hogy még szorosabb lehet, mivel az Eger tartalékosan állt fel. Így sikerült, kijött a két együttes közi különbség.

 

(FOTO: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez