Kedves Szurkolóink, Támogatóink, Olvasóink, a vízilabda barátai!

bárányattila2– A nagy visszaszámlálás megtörtént. Kollégáim sejtelmes közléseiről lehull a lepel! Mától újra lépünk előre valamennyiőtök még jobb kiszolgálásában, kapcsolataink még szorosabbá tételében.

Elindítjuk új honlapunkat! Egy olyan honlapot, ami reményeink szerint elnyeri a tetszéseteket. Tisztelve a múltunkat, őrizve a hagyományainkat, mégis megfelelve jogos elvárásaitoknak, igazodva a kor kihívásaihoz, a mindennapok követelményeihez.

Úgy érezzük, hogy ezzel már régóta tartoztunk Nektek. Hiszen nemcsak a siker idején, hanem a legnehezebb időszakokban is mindig kiálltatok mellettünk, szurkoltatok Európa szerte ugyanúgy, mint a Bitskey-uszodában. Kitüntettetek bennünket érdeklődéseitekkel, az eseményeinkről, a klub történéseiről közreadott írások, képriportok, videók, egyéb beszámolók mérhetően növekvő olvasottságával. Együtt éltük át újra az eseményeket, az izgalmakat, együtt örültünk és bosszankodtunk klubunk korábbi honlapján, csakúgy, mint a Facebook-on. Mindemellett, ha egy klubnak olyan támogatói vannak, mint Eger Megyei Jogú Városa, vagy a világszínvonalon üzemelő ZF Hungária Kft., és még nagyon sokan mások, akkor úgy éreztük, hogy Nekünk is lépnünk kell. Az ő állandó megújulási szándékaikhoz igazodva. Együttműködésünk csak akkor lehet igazán eredményes és hosszú távú, ha nem csak mi viseljük büszkén támogatóink címerét, jól ismert logóit, hanem ők is a miénket, ha valójában azonosulni képesek velünk.

Nemcsak a medencében elért eredmények tekintetében határoztunk meg kiemelkedő célokat, hanem minden egyéb más területen is. Ami ahhoz tartozik, hogy Európa legjobb, legfejlettebb, legszínvonalasabb klubjai közé szeretnénk, ha sorolnának bennünket. S ha már odasorolnak – amit nem könnyű elérni –, akkor ott is maradjunk, ami még nehezebb feladat. Ezért is határoztuk meg az állandó változás, az állandó fejlődés igényét minden téren.

Úgy ítéltük meg, hogy a nyár utolsó hónapjának kezdetén – amikor nem tudunk izgalmas sportélményt nyújtani –, akkor is Veletek legyünk, akkor is Velünk legyetek, mert legszebb reményeink szerint összetartozunk. Az összetartozás élményénél pedig nagyobb jelentőséggel semmi nem bír. Napokon belül elkezdődik az olimpia. Klubunk játékosai benneteket is képviselnek a legjelentősebb játékokon. Ismerjétek meg addig új honlapunkat, s kövessétek onnan a riói eseményeket! Fogadjátok olyan szeretettel, mint amilyen szeretettel átnyújtjuk most ezt nektek…

Bárány Attila
Az Egri Vízilabda Klub ügyvezető elnöke

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez