Még mindig kapható a szurkolói klubkártya

 

A 2014/2015-ös szezonra most is kedvezményes áron vásárolhatnak a régi tagok.                                                                                                    


                  

Az Egri Vízilabda Klub vezetősége eddig minden lehetséges fórumon arról beszélt, hogy az előttünk álló szezonban, az eddigieknél is szorosabbra kívánja fűzni a kapcsolatát a szurkolókkal.

     

Még soha ilyen idénykezdet nem volt, amikor már két szurkolói ankéton is túl vagyunk, az újonnan érkezőket ennek is köszönhetően már felismerik az egri utcákon. Arra sem igazán volt még példa, hogy a bajnoki rajtot ennyire felfokozott várakozás előzze meg.

      

Mindenki kíváncsi mindenkire és mindenre, ami a csapat körül történik, s ezt szeretné a klubvezetés kielégíteni. Már nincs egy hónap az első hazai bajnoki mérkőzésig, éppen a májusi döntőbeli ellenfelünk, a Szolnok ellen. Így hát aktuálissá vált a 2014-2015-ös szezonra szóló szurkolói klubkártyák árusításának megkezdése. Csak emlékeztetőül, s azoknak, akik még nem ismerik a klubkártyát: 2011-ben a bérleteket váltotta e sokkal szorosabb köteléket jelentő kártya, ami eddig is elnyerte a szurkolók tetszését.

         

    

Az előttünk álló szezonra szóló klubkártyák, az új tagoknak 25 ezer, míg a már korábban is klubkártyával rendelkezőknek kedvezményesen 20 ezer forintba kerül. Számtalan előnyöket élvezhet az a szurkoló, aki rendelkezik a klubtagsági kártyával.

      

Az igazolvány tulajdonosok jogosultak mind a férfi-, mind a női hazai mérkőzések megtekintésére, beleértve a bajnoki, a Magyar Kupa, s természetesen a Bajnokok Ligája rangadóit is. A mérkőzésre azonnali bejutást tesz lehetővég a kártyatulajdonos számára, nem kell sorba állnia a beléptetésnél, s így zavartalanul elfoglalhatja a már korábban megszokott helyét.  A klub által szervezett idegenbeli mérkőzésekre utazási kedvezményt biztosít.

     

A klub a szurkolói kártya tulajdonosának többféle ajándékkal kedveskedik. Feljogosít a kártya a játékosokkal való külön események részvételére is. Az újonnan belépők, amennyiben a következő szezonban is meghosszabbítják klubkártyájukat, hűségük jutalmaként már kedvezményes áron tehetik azt meg.

     

A szurkoló klubkártya már megvásárolható, illetve igényelhető az Egri Vízilabda Klub titkárságán Balog Ilonánál, a +36-36/ 414-104-es telefonszámon. A szükséges adatok a gyorsabb ügyintézés érdekében elküldhetők e-mail-ben is a titkarsag@egerwaterpolo.hu e-mail címre.

      

      

     

Szükséges adatok:

     

  • név:
  • születési hely, idő:
  • értesítési cím:
  • e-mail cím:
  • igazolványkép.

      

      

      

      

      

(FOTO: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez