Kisemberek Olimpiája

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Fehérvári Anna 19 éves, az egri Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium tanulója. Élete legnagyobb eseményére készül, a Kisemberek Olimpiájára. Még soha nem versenyzett külföldön, most pedig egyből az Amerikai Egyesült Államokban áll rajthoz gyors és hátúszásban.

 Az 1985-ben alapított sporteseményt ugyanúgy négyévente rendezik meg, mint a hagyományos olimpiai viadalokat. Ezúttal tizenkilenc ország több mint négyszáz versenyzője áll rajthoz különböző sportágakban.

Az Agria Triatlon Klub igazolt versenyzőjének edzője Bencsura Zoltán. Ahhoz, hogy a kisember nagy álma valóra válhasson igen széleskörű összefogásra volt, s lenne a továbbiakban is szükség. Sokan segítettek,de további támogatók is kellenek ahhoz,hogy Fehérvári Anna ott lehessen az augusztus 3-án rajtoló versenysorozaton.

Az Egri Vízilabda Klub  támogatta a nagy álom beteljesülését. Egyedülálló és divatos sportfelszereléseket adott a versenyzőnek, melynek büszke viselője azt kéri mindenkitől, hogy szurkoljon neki. Cserében pedig megígérte, hogy nem hoz szégyent a ZF-Eger feliratú sportruházatra, csakúgy, mint a nagy úszóhagyományokkal rendelkező városunkra. 

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez