MÉDIA

EGRI VÍZILABDA KLUB
MÉDIA-AKKREDITÁCIÓS SZABÁLYOK 2017/2018

A ZF-Eger felnőtt férfi csapatának valamennyi (bajnoki, Magyar Kupa, valamint Bajnokok Ligája) hazai mérkőzéseire a sajtó munkatársainak kötelező az előzetes akkreditálás. Az írott és elektronikus média újságírói és fotóriporterei, továbbá a rádió tudósítói (a továbbiakban együtt: média munkatársai) a ZF-Eger felnőtt férfi csapatának hazai bajnoki, Magyar Kupa, valamint Bajnokok Ligája mérkőzéseiről kizárólag akkreditáció birtokában tudósíthatnak.

A média munkatársai akkreditációt a mérkőzést megelőző nap 16 óráig írásban igényelhetnek a fenyves.balazs@egerwaterpolo.hu e-mail címen.

Az akkreditációra az említett időponton túl nincs lehetőség, sem elektronikusan, sem pedig a szóban forgó találkozót megelőzően a helyszínen. A határidőben akkreditált média munkatársak email útján megerősítő igazolást kapnak az Egri Vízilabda Klub sajtóreferensétől, Fenyves Balázstól (tel.: +36-30-313-9993).

Az akkreditációval rendelkezők a Bitskey Aladár Uszoda Frank Tivadar utca felőli bejáratnál, személyüket és képviselt médiumukat igazoló okmánnyal léphetnek be a létesítménybe. A fotóriporterek a medencetérben végezhetik a munkájukat. Az újságírók a kijelölt sajtóhelyen dolgozhatnak. Az Egri Vízilabda Klub internetes hozzáférést (wifi), továbbá elektromos áram csatlakozási lehetőséget biztosít.

A televíziós társaságok a sportrendezvényeken való részvételre és közvetítés sugárzására kizárólag az Egri Vízilabda Klubbal, illetve a Magyar Vízilabda Szövetséggel kötött előzetes megállapodás alapján jogosultak. A média munkatársai kötelesek a sportrendezvény látogatásával kapcsolatos szabályokat betartani!

Fontos információ, hogy 2016. November 1-től kizárólag a fentiek alapján tudjuk beengedni a szóban forgó mérkőzésekre  a sajtó munkatársait, éppen ezért nyomatékosan felhívjuk a különböző médiumok figyelmét klubunk sajtórendjének betartására!

Kövess minket Instagramon

0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez