Adataid biztonságos kezelését és tárolását nagyon fontosnak tartjuk. A www.egrivizilabda.hu oldalon regisztrált felhasználók adatait kizárólag hírlevelünkre történő feliratkozás, vagy a vásárlás, vásárlási szerződés teljesítésének érdekében, annak bizonyíthatósága miatt tároljuk. Az általad megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a harmadik fél a vásárlás, vásárlási szerződés teljesítésében az Egri Vízilabda Kft. beszállítójaként vagy alvállalkozójaként működik.
Ebben az esetben, az alvállalkozók és beszállítók a www.egrivizilabda.hu által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adataid kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Regisztráció és a vásárlás folyamán kell megadnod személyes adataidat (név, szállítási/számlázási cím, telefonszám, e-mail cím). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük. Ha bármikor úgy döntesz, hogy nem szeretnél több információt kapni tőlünk, vagy szeretnéd, ha neved és egyéb személyes adataidat távolítsuk el adatbázisunkból, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot (info@egerwaterpolo.hu // +36-36-414-104).
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az itt közzétett szabályzatot bármikor módosítsuk.

Szerzői jogok
Azzal, hogy belépsz a www.egrivizilabda.hu oldalra, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált felhasználója az oldalnak: a www.egrivizilabda.hu weboldalon található tartalom az Egri Vízilabda Kft. szellemi tulajdona. Az Egri Vízilabda Kft. fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Az egrivizilabda.hu domainnév jogi védelmet élvez, felhasználása – a hivatkozás kivételével – az Egri Vízilabda Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Egri Vízilabda Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Kövess minket Instagramon

ÍRJON NEKÜNK

0

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez