Főpróba a Zvezda előtt

Újra medencébe ugrik a ZF-Eger férfi együttese a Bitskey Aladár Uszodában, hiszen az E.ON Férfi OB I. 11. fordulójában az AVUS Szombathely csapata látogat a hevesiekhez.


 

OB I., FÉRFIAK, A-CSOPORT, 11. FORDULÓ

ZF-EGER (2.) – AVUS (7.)

EGER, BITSKEY-USZODA, FEBRUÁR 2., SZOMBAT, 18.00. (ÉLŐ STREAM)

V.: KUN GYÖRGY, ERCSE NORBERT.

JEGYÁRAK: FELNŐTT 1.000 FT, DIÁK/NYUGDÍJAS 500 FT.

 

Hosszú volt az előző hét az egri pólósoknak, hiszen egy Eger-Belgrád-Pécs-Eger utat jártak be. Fontos azonban, hogy a fárasztó túra meghozta a gyümölcsét, hiszen mind a Bajnokok Ligájában, mind pedig az OB I-ben is győzelemnek örülhettek.

Dabrowski Norbert csapata meccsből nem szenvedett hiányt, de a mondás is úgy tartja, hogy a legjobb edzés az éles mérkőzés. Az AVUS csapatával a szezon során már összecsaptak a kékek, a végére pedig egy kilenc gólos győzelem született. Érdekessége a találkozónak, hogy az első negyedben kimondottan jól tartotta magát a házigazda, ezt mutatja, hogy négy-négy találatot jegyzett mind a két gárda. A továbbiakban azonban igazolták a vendégek a papírformát, így kialakítva a végeredményt.

– Kemény volt az elmúlt egy hét, fizikálisan nagyon megterhelt minket. Ennek apropóján kaptunk egy hosszabb pihenőt a Pécs meccs után. Magabiztos győzelmet várok, mindenképpen szeretnénk itthon tartani a három pontot. Következő héten újra Bajnokok Ligája találkozó következik, így az AVUS elleni meccs egy remek főpróba lesz majd –fogalmazott honlapunknak az egriek játékosa, Lukács Dorián

A 8. forduló további párosításai:

A-csoport:
Február 2., szombat
13.00.: KSI Vízilabda Club – BVSC-Zugló MKB Euroleasing
16.00.: FTC-Telekom – Metalcom Szentes
19.00.: Budapesti Honvéd Sport Egyesület – PVSK-Mecsek Füszért

B-csoport:
Február 2., szombat
16.00.: Szolnoki Dózsa VSC – Tatabánya
19.00.: A-Híd OSC-Újbuda – UVSE Hunguest Hotels
19.00.: Debreceni VSE – Kaposvári VK
19.30.: PannErgy Miskolci VLC – VasasPlaket

(FOTÓ: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez