A Honvéddel kezdtük az évet

A fővárosban ugyanakkor egyedül ifjúsági csapatunk tudott nyerni a fiúk Országos Utánpótlás Bajnokságainak legutóbbi játéknapján.


 

Tóth Kálmán, a ZF-Eger fiú ifjúsági és serdülő csapatának edzője: – Nem számított igazából, hogy a téli szünet miatt most viszonylag hosszabb ideig nem volt bajnoki mérkőzés, mert ugyanúgy edzettünk, mint máskor. A serdülő csapatnál egyelőre messze van egymástól a biológiai és a kronológiai életkor, mert nálunk most elég sok a fiatalabb fiú ebben a korosztályban, és sok esetben nem tartanak ott, ahol a riválisok. Nincs azonban ezzel baj, ez egy természetes dolog ilyen szempontból, fognak még ők fejlődni. Az ifjúsági együttesnél szokásos a történet, mint mindig, arra törekedünk, hogy akkor érjünk el majd jó eredményt, amikor fontos. Szóval dolgozunk tovább, és várjuk, hogy elolvadjon a hó.

 

Fiú ifjúsági:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 11. forduló
Budapesti Honvéd SE – ZF-Eger
8-10 (4-2, 0-2, 1-2, 3-4)
ZF-EGER: Tóta G. – Rozsnyay B., Sík B. 2, Sári A. 1, Szőke D., Mező Á. 2, Szőke Á. 2. Cs.: Kormos G., Hoffmann B., Kompos M. 3, Podlovics A., Hajdu B. Edző: Tóth Kálmán.
Gól – emberelőnyből: 8/4. ill. 6/1.
Ötméteresből: 4/3. ill. 1/1.


 

Fiú serdülő:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 11. forduló
Budapesti Honvéd SE – ZF-Eger
8-5 (3-1, 1-2, 0-1, 4-1)
ZF-EGER: Bene G. – Rapi Á., Fejes Cs., Kovács L., Gólya N., Tymcyna M. 1, Hajdu B. 2. Cs.: Kocsis A. 1, Krizsai Á., Krizsai B. 1, Román L., Farsang R. Edző: Tóth Kálmán.
Gól – emberelőnyből: 8/3. ill. 5/0.
Ötméteresből: 2/2. ill. 1/1.


 

Petrovai Márton, a ZF-Eger fiú gyermek csapatának edzője: – Eléggé év eleji formát nyújtottunk, mert ez volt az őszi szezon utáni első meccsünk, amivel nem igazán vagyok elégedett, de szerintem, a gyerekek sem. Sokkal többet kell edzeni, és sokkal keményebben. Úgy érzem, hogy ennél jobb teljesítményre is képesek vagyunk, mindenesetre a következő mérkőzés itthon lesz a Szeged ellen, remélem, hogy minél jobb játékkal tudunk majd előrukkolni.

 

Fiú gyermek:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 11. forduló
Budapesti Honvéd SE – ZF-Eger
11-7 (4-3, 1-1, 3-1, 3-2)
ZF-EGER: Pogonyi R. – Domokos D., Farsang R., Román L. 1, Tymcyna M. 4, Krizsai Á., Krizsai B. Cs.: Bata B. – Bukta M., Eördögh D., Erdei B. 1, Tóth B. 1, Antal B. Edző: Petrovai Márton.
Gól – emberelőnyből: 6/2. ill. 6/2.
Ötméteresből: 2/2. ill. 3/3.

 

(FOTO: Sulyok Erika, archív) 

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez