OB I/B: Debrecen igen, UVSE nem

Egy-egy győzelemmel és vereséggel folytatta másodosztályú menetelését a ZF-Eger ebben a bajnokságban szereplő női együttese.


 

Biros Péter, a ZF-Eger női csapatának edzője: – Úgy gondolom, hogy a Debrecen ellen sokkal jobbak voltunk, nem igazán lehetett kérdés, hogy melyik a jobb csapat. Igazából azonban nem is az eredmény, sokkal inkább a minél több játéklehetőség a cél ebben a bajnokságban, hiszen, azok a felnőtt játékosok, akik kevesebb szerephez jutnak az OB I-ben, azok itt többet tudnak gyakorolni. Ugyanez a helyzet az utánpótlás korúakkal is, ők is kipróbálhatják magukat ebben a mezőnyben. Az UVSE-vel szemben egy nagyjából ifjúsági együttes ellen ugorhattunk medencébe, akik között akadt néhány olyan személy is, aki már a felnőttek között is szerepel. Látszott is ellenfelünkön az összeszokottság, és gyakorlatilag ezzel nyerte meg a találkozót. Az eredmény azonban még egyszer mondom, itt másodlagos, tényleg azon van a hangsúly, hogy a lehető legtöbb játéklehetőséget kaphasson mindenki. Itt még előjöhetnek a hibák, amiket viszont majd mindenkinek ki kell tudnia javítani. Mindentől függetlenül ezúttal is pozitívnak és hasznosnak ítélem meg ezt a fordulót, mert mind a két alkalommal jó meccseken szerepelhettünk.


 

Eredmények:

OB I/B, nők, A-csoport, 2. forduló
Debreceni SC-SI – ZF-Eger
4-21 (0-3, 1-7, 0-5, 3-6)
ZF-EGER: Aranyi R. – Bódi F. 3, Rompos D. 4, Horváth L. 1, Dobi D. 1, Rocska L. 3, Szilágyi Sz. 3. Cs.: Kocsis Sz. 2, Molnár D., Horák Zs. 1, A. Pullyblank 2, Szűcs P. 1, Párkányi R. Edzők: Biros Péter, Szilágyi Péter.
Gól – emberelőnyből: 2/2. ill. 5/2.
Ötméteresből: 1/0. ill. 2/2.

UVSE Hunguest Hotels II. – ZF-Eger
12-8 (3-2, 4-2, 3-2, 2-2)
ZF-EGER: Aranyi R. – Bódi F. 1, Kocsis Sz. 2, Molnár D. 2, Dobi D., A. Pullyblank, Szilágyi Sz. Cs.: Rompos D. 3, Horák Zs., Horváth L., Szűcs P., Párkányi R., Rocska L. Edzők: Biros Péter, Szilágyi Péter.
Gól – emberelőnyből: 8/5. ill. 6/1.
Ötméteresből: – ill. 4/3.

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez