Reményteli Dél-keleti csapatok

Gyulavári Zoltán és Holló Tivadar fiú gyermek együttesei is jó eredményeket értek el, de, ami a legfontosabb, hogy egyre ügyesebbek a játékosok.


 

Gyulavári Zoltán, a ZF-Eger fiú gyermek Dél-keleti Bajnokság IV-ben szereplő csapatának edzője: – Miután nyáron átvettem ezt a korosztályt, ez volt az első bajnoki fellépésünk, és Szegeden mindjárt négy mérkőzés várt ránk két nap alatt. Tavaly már figyeltem a gyerekeket, és a mostani riválisok közül több is elég magabiztosan le tudta győzni őket, ezért is lepett meg ez a hétvége. Erős mezőnybe csöppentünk, ennek ellenére nagyon szoros mérkőzéseket sikerült játszanunk, több kiváló eredménnyel is. A házigazda szegediek elleni egygólos vereség például kimondottan jónak tekinthető, egyedül a Szentes-meccsünket sajnálom, mert kicsit későn vettem észre, hogy két találkozó között a meleg vízben ugráltak a gyerekek, ami a maradék erejüket is kivette és így hamar elfáradtak. Mindettől függetlenül elégedettek lehetünk, pláne azzal, hogy sokan vannak ebben a korosztályban, abban pedig csak bízhatunk, hogy mire oda kell majd érni serdülő, ifjúsági korosztályban, addigra jó kis játékosok is válnak belőlük. Tomozi Kálmánt szeretném kiemelni, mint húzóembere ennek a társaságnak, de ez nem meglepetés, hiszen ő feljebb is szerepel már Holló Tivadar csapatában. Rajta kívül a többiek is ügyesek voltak, meg voltam elégedve velük.

 

Eredmények:

Fiú gyermek Dél-keleti Bajnokság IV., Piros-csoport, 1. forduló
Aqua SE – ZF-Eger
7-8 (2-2, 3-2, 1-2, 1-2)
Egri gólszerzők: Tomozi Kálmán 4, Klebovicz Zalán 3, Tasi Zalán 1.

Vojvodina VK – ZF-Eger
9-7 (2-2, 2-1, 2-2, 3-2)
Egri gólszerzők: Tomozi Kálmán 5, Balogh Miklós 2.

ZF-Eger – Szegedi Vízipóló Suli
5-6 (2-1, 1-3, 1-1, 1-1)
Egri gólszerzők: Tomozi Kálmán 3, Skultéti Gergő, Tasi Zalán 1-1.

Szentes fiú – ZF-Eger
10-5 (4-1, 2-2, 1-2, 3-0)
Egri gólszerzők: Tomozi Kálmán 4, Klebovicz Zalán 1.


 

Holló Tivadar, a ZF-Eger fiú gyermek Dél-keleti Bajnokság III-ban szereplő csapatának edzője: – Dicséretet érdemelnek a fiúk, mivel elég nehéz volt a felkészülés erre a fordulóra, mégis sikeresen megoldottuk. Vannak hullámvölgyeink a mérkőzések közben, azonban nagyon sok igazi vízilabdás megoldásunk is van már. Gondolok itt a csavargólokra, pöckölésből született találatokra, az ötletes összjátékra. Értékes, tehetséges gyerekek alkotják az idei csapatunkat, ami örömteli. Megyünk tovább az utunkon, és természetesen köszönet a családoknak a támogatásukért. Békés ünnepeket kívánok az egri vízilabdának!

 

Eredmények:

Dél-keleti Gyermek Bajnokság III., Piros-csoport, 2. forduló
ZF-Eger – Szentes fiú
14-1 (4-1, 3-0, 1-0, 6-0)
Egri gólszerzők: Lugosi Csongor 6, Tomozi Kálmán, Papp Péter, Ponyi András 2-2, Girhiny Zoltán, Rónai Patrik 1-1.

ZF-Eger – Debreceni VSE
11-4 (4-0, 4-0, 2-2, 1-2)
Egri gólszerzők: Rónai Patrik 4, Szőke Damján, Ponyi András 3-3, Tomozi Kálmán 1.

ZF-Eger – Szolnoki Dózsa VSC
10-7 (4-0, 2-1, 2-3, 2-3)
Egri gólszerzők: Lugosi Csongor 6, Tomozi Kálmán, Papp Péter, Ponyi András, Rónai Patrik 1-1.

Gyula – ZF-Eger
3-24 (1-6, 0-7, 1-6, 1-5)
Egri gólszerzők: Rónai Patrik 6, Lugosi Csongor 5, Ponyi András 4, Szőke Damján 3, Tomozi Kálmán, Papp Péter, Ficzere Olivér 2-2.

 

(FOTO: Gyulavári Zoltán)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez