Jónak lenni jó – egri pólósokkal

Szécsi Zoltán, Biros Péter, Hosnyánszky Norbert és Decker Ádám is aláírta azt a fürdőnadrágot, amelyet az Egri Vízilabda Klub ajánl fel jótékony célra.


 

Bizonyára sokan ismerik a Közmédia „Jónak lenni jó” elnevezésű jótékonysági akcióját, hiszen ez a nemes célú kezdeményezés immáron évek óta megjelenik az ünnepek előtt.

Az idei adományvonal december 16-ig, azaz vasárnapig tart, egészen addig lehet felajánlásokat tenni olyan híres, és népszerű személyek által felajánlott tárgyakra, amelyek bevételéből idén az egyes típusú cukorbetegségben szenvedő gyerekeket támogatják, többek között táboroztatással.

Hogy mi köze ennek az egri vízilabda sporthoz? Idén pólós felajánlás is érkezik, méghozzá olimpia-, világ-, és Európa-bajnok jelenlegi, és korábbi játékosok nevével fémjelezve. A ZF-Eger férfi csapatának idei szezonban viselt fürdőnadrágját Szécsi Zoltán, Biros Péter, Hosnyánszky Norbert, valamint Decker Ádám is ellátta kézjegyével, így az Egri Vízilabda Klub ezen sportrelikviával próbál segíteni a nemes ügyben.

A licit már egy ideje tart, és létezik is egy éjjel-nappal tárcsázható adományvonal, a 13630-as szám. Mindazok akik felhívják ezt a számot, hívásonként 250 forinttal járulnak hozzá a „Jónak lenni jó!” akcióhoz.

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez