Veretlen ifisták

Szilágyi Péter tanítványai jól kapták el a bajnoki rajtot, Rüll Csaba serdülői pedig egyre jobb formába kerülnek.


 

Szilágyi Péter, a ZF-Eger leány ifjúsági csapatának edzője: – Podlovics Anna remeklésének köszönhetően, a védekezésünk nagyon stabil volt, és így a serdülő korú játékosok is sokat tudtak játszani. Ők gólokat is tudtak szerezni. Annak is örülhetünk, hogy Túri Dorottya révén, megint újoncot tudtunk avatni az ifjúsági korosztályban. Ezzel a nagyarányú győzelemmel három forduló után is veretlenek tudtunk maradni, ezzel a mérleggel várjuk a hétvégi, Tatabánya elleni találkozót.

 

Leány ifjúsági:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 3. forduló
SZNVE – ZF-Eger
6-18 (1-5, 0-3, 3-6, 2-4)
ZF-EGER: Podlovics A. – Kékesi B. 3, Rompos D. 2, Katona Zs. 1, Bódi F. 2, Rocska L. 3, Szilágyi Sz. 4. Cs.: Túri D. – Pásztor F., Simon E. 1, Horváth L., Dobi D. 1, Horák Zs. 1. Edző: Szilágyi Péter.
Gól – emberelőnyből: 4/1. ill. 7/5.
Ötméteresből: 2/2. ill. 2/1.


 

Rüll Csaba, a ZF-Eger leány serdülő csapatának edzője: – A kötelező győzelem reményében, elég korán indultunk útnak Szegedre, mert hamar kezdődött a gyerek csapat mérkőzése. Az első pár percre rá is nyomta a bélyegét ez a korai kelés, mert kicsit álmosan kezdtünk, de szerencsére nem olyan sokára sikerült rendeznünk a sorokat és már az első negyedet magabiztosan zártuk. Nagyon örülök neki, hogy csapatszinten sikerült komolyan venni ezt a feladatot, tehát nem csak a fürdőruhát dobtuk be a vízbe, hanem odaálltunk egy jó mérkőzésre. Direkt fel is hívtam a lányok figyelmét, hogy ne egy „tingli-tangli” meccs legyen, hanem próbáljuk meg azt a legközelebbi, Tatabánya elleni összecsapás felkészülésére használni. Támadásban és védekezésben is megcsináltuk azokat az elemeket, amiket kértem, és így végül nagyon magabiztos győzelmet arattunk. Dobi Dorina hat gólja önmagáért beszél, de Kiss Abigél is háromszor volt eredményes a fájós válla ellenére. Rajtuk kívül leginkább tényleg a csapategységet emelném ki, igaz, a végén már kicsit előjött az egyénieskedés, mert mindenki gólt akart lőni, és ez picit az eredményesség rovására ment. A lényeg azonban a három pont megszerzése volt, ami simán összejött, és így remélhetőleg jól fel tudtunk készülni a már említett Tatabánya-meccsre.

 

Leány serdülő:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 3. forduló
SZNVE – ZF-Eger
5-16 (2-4, 1-5, 2-2, 0-5)
ZF-EGER: Túri D. – Pásztor F. 1, Horváth L., Dobi D. 6, Kovács M., Simon E., Kiss A. 3. Cs.: Tarczali T. 1, Horák Zs. 2, Végert J., Sajtós V. 3, Hüse F., Keserű K. Edző: Rüll Csaba.
Gól – emberelőnyből: 7/3. ill. 5/2.
Ötméteresből: – ill. 1/1.


 

Leány gyermek:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 3. forduló
SZNVE – ZF-Eger
13-5 (2-1, 2-3, 5-0, 4-1)
ZF-EGER: Hüse F. – Pogonyi B., Tarczali T. 2, Végert J. 1, Keserű K. 1, Jászberényi E., Lövei. Cs.: Janohin G., Brassó L., Soóváry D., Szilák L., Kovács L., Juhász J. 1. Edző: Nagy István.
Gól – emberelőnyből: 8/3. ill. 8/2.
Ötméteresből: 5/4. ill. 1/0.

 

(FOTO: Fehér Anna, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez