Hat pont a Fradi ellen

A szezon első hazai fellépései többnyire sikeresen záródtak a ZF-Eger leány Országos Utánpótlás Bajnokságban szereplő csapatainak.


 

Szilágyi Péter, a ZF-Eger leány ifjúsági csapatának edzője: – A mérkőzés első negyedében még nehezen állt össze a védekezésünk, de a második játékrésztől már csak egy-egy gólt kaptunk minden hátralévő etapban. A támadójátékunk végig magabiztos volt. Kékesi Borbála remek játékkal tért vissza és Dobi Dorina is megmutatta, hogy serdülő kora ellenére hasznos tagja az ifjúsági csapatunknak. Minden játékossal meg voltam elégedve, ezzel a hozzáállással Szegeden is van esélyünk a győzelemre.

 

Leány ifjúsági:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 2. forduló
ZF-Eger – FTC-Telekom
19-9 (6-6, 5-1, 6-1, 2-1)
ZF-EGER: Podlovics A. – Kékesi B. 6, Rompos D. 3, Katona Zs., Bódi F. 3, Rocska L. 4, Szilágyi Sz. 2. Cs.: Párkányi R., Dobi D. 1. Edző: Szilágyi Péter.
Gól – emberelőnyből: 7/2. ill. 6/2.
Ötméteresből: 1/1. ill. 1/1.


 

Rüll Csaba, a ZF-Eger leány serdülő csapatának edzője: – Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, hiszen az OSC elleni vereség után szerettünk volna javítani. Korábban még soha nem játszottunk a Fradival, szóval ilyen szempontból utánpótlás szinten történelmi mérkőzést játszottunk, és szerencsére nagyon jól is sikerült. Jól kaptuk el a rajtot, az első negyedben rögtön elmentünk 2-0-ra, ráadásul az ellenfél egyik legjobbját nagyon korán sikerült kipontoznunk. Innentől kezdve gyakorlatilag végig a mi akaratunk érvényesült. Szép lefordulásokat láttam a lányoktól, odafigyeltünk a passzokra, nem volt annyi buta ki nem kényszerített hiba, mint az OSC ellen, és a szoros emberfogás is jól ment a védekezésnél. Hogyha mindent egybe veszünk, nagyon magabiztos győzelmet arattunk, amely alkalmával ráadásul minden játékosomnak lehetőséget tudtam adni. Nagyon örültem ezúttal is többek produkciójának, Dobi Dorina és Sajtós Violetta két-két góljának, Kiss Abigél centerposzton nyújtott teljesítményének, és Simon Eszter bekkelésének. Szóval ez rendben volt, bízunk benne, Szegeden is jól megy majd a szekerünk.

 

Leány serdülő:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 2. forduló
ZF-Eger – FTC-Telekom
9-4 (2-0, 2-1, 3-1, 2-2)
ZF-EGER: Túri D. – Pásztor F., Horváth L., Dobi D. 2, Kovács M. 1, Simon E., Kiss A. 3. Cs.: Tarczali T., Horák Zs. 1, Végert J., Sajtós V. 2, Hüse F., Keserű K., Gell Georgina. Edző: Rüll Csaba.
Gól – emberelőnyből: 5/1. ill. 8/1.
Ötméteresből: 3/2. ill. 1/1.


 

Leány gyermek:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 2. forduló
ZF-Eger – FTC-Telekom
9-14 (2-3, 1-5, 3-4, 3-2)
ZF-EGER: Hüse F. – Pogonyi B., Tarczali T. 6, Végert J., Keserű K. 1, Jászberényi E., Lövei Z. Cs.: Janohin G. 1, Brassó L., Soóváry D., Szilák L. 1, Juhász J. Edző: Nagy István.
Gól – emberelőnyből: 8/2. ill. 3/1.
Ötméteresből: 1/1. ill. 3/2.

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez