Nyári sportélmények Egerben

Elég furcsa nyarunk van. Hol a kánikulától szenvedünk, hol a monszun szerű esőzéstől. Aztán  menetrend szerint érkezik a hidegfront. Mire azonban előkerülnének a könnyű pulcsik, vagy a széldzsekik, kezdődik minden elölről. Szélsőségből nincs hiány, ami sokakat megvisel.

Nincs hiány azonban szerencsére sporteseményekből sem. Alig hogy véget értek a különböző sportágakban a klubszezonok, máris színre léptek a nemzeti csapatok. Labdarúgó világbajnokság, női junior kézilabda VB, s hamarosan rajtol a már nagyon várt vízilabda Európa bajnokság is.

Honlapunknak küldött üzenetében azt kérdezte az egyik Egert imádó turista, hogy lesz-e lehetősége a Végvári vitézek terén, vagy a két uszoda között a Frank Tivadar utcában nyomon követni az eseményeket. Örömmel válaszoltuk neki, hogy a foci VB-re mindkét helyszínre kihelyeztük a két nagyméretű LED falunkat, s garantált a közösségi szurkolási élmény. Hátra van még a bronz meccs, s a döntő, s megtelik a lelátóként szolgáló patak parti lépcsősor, csakúgy, mint a Club Café teraszára sebtében felállított lelátó. Kapható sör és fröccs is, mint a szurkolás elengedhetetlen kelléke.

Amikor pedig véget ér majd a labdarúgó világbajnokság, kezdődik a vízilabda Európa bajnokság Barcelonában. Az új köntöst öltő Bárány- és a régi pompájában a vizes sportokat hirdető Bitskey uszodák közötti kis hangulatos utcában megmarad a LED fal. Ott szurkolhatunk tovább, immár a vízilabdásainknak. Az Egri Vízilabda Klub technikája adott, ahogy a kiváló sportesemények is, s bár a klubszezon szünetel, Egerben nem kell lemondani a sportélményekről sem.

(Fotó: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez