Szurkolói busz az OSC-meccsre

A szezon utolsó szervezett túrájára kedd estig várjuk a sárga-kék drukkerek jelentkezését.


 

Az OSC elleni, szombat esti mérkőzés hatgólos győzelme úgy hozta, hogy az egyik fél második sikeréig tartó bajnoki bronzpárbaj során már csak egyetlen diadalra van szüksége a ZF-Eger férfi csapatának ahhoz, hogy megszerezze a harmadik helyet.

Minderre két lehetősége van a társaságnak, amivel pedig nyilvánvalóan már az első meccsen élni kíván Dabrowski Norbert és Petrovai Márton együttese. Nos, szerda este 19.30-tól a fővárosi Kondorosi úti uszodában következik a bronzcsata újabb felvonása.

Az Egri Vízilabda Klub természetesen ezúttal is elindítja szokásos szurkolói különbuszát, amire mostantól várjuk a jelentkezéseket. A mérkőzést tehát este fél nyolctól kezdik, ami azt jelenti, hogy 16.00-kor indul a busz, a megszokott helyszínről, az Egri Termálfürdő Petőfi téri főbejárata elől.

A költség Szurkolói Klub-tagjainknak 3.000 forint, mindenki másnak 3.500 forint. Az ár ezúttal is tartalmazza a találkozó belépőjegyét, illetve az utazást. Jelentkezni kizárólag Fenyves Balázsnál lehet a +36-30-313-9993-as telefonszámon, vagy a fenyves.balazs@egerwaterpolo.hu e-mail címen, legkésőbb kedd este 20 óráig.

 

(FOTO: Fehér Anna, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez