Koncentráltabbak voltunk

Dabrowski Norbert, Tóth László, Angyal Dániel, és Salamon Ferenc meccs utáni értékelése.


 

Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője: – Az elején úgy kezdődött a meccs, hogy Hárai Balázs lőtt egy akciógólt, Braniszlav Mitrovics kivédett egy ötméterest, ez pedig adott egy jó alapot nekünk. Hátul stabilak voltunk, és ültek a lövéseink. Pontosak voltak a támadásaink, amitől mi magabiztosak lettünk, az OSC meg elvesztette talán a hitét. Nincs jelentősége tényleg a gólaránynak, ezért úgy gondolom, nem szabad elhinnünk, hogy ennyivel jobbak vagyunk az OSC-től. Dolgoznunk kell tovább, mert nem szeretném, hogyha lenne egy harmadik mérkőzés.

Tóth László, az A-Híd OSC-Újbuda trénere: – Ami megint kérdéseket vet fel benne, az az, hogy mitől lettünk az elején ilyen bizonytalanok, mert ugyan kaptunk elkerülhető gólokat, de támadásaink nagyon gyengék voltak. A harmadik negyedtől a védekezésünk sem volt tökéletes, így a végeredmény sem lehetett jó számunkra sajnos. Nem igazán értem, hogy miért alakult így. Hogy szűken kapunk ki, vagy ilyen nagy arányban, teljesen mindegy, az otthoni mérkőzésen mindent megteszünk, hogy még egyszer vissza kelljen jönnünk Egerbe.

Angyal Dániel, az egriek pólósa: – Nagyon örülök, hogy ilyen mérkőzést tudtunk játszani, hogy végig mi tudtunk dominálni. Koncentráltan játszottunk, és végig paprikás volt a találkozó, úgyhogy remélem, a szerdai is ilyen lesz.

Salamon Ferenc, a fővárosiak játékosa: – Nem jól éltem meg ezt a találkozót, mert az elején meg voltak a lehetőségeink, de nem tudtunk élni velük. Emiatt kicsit elbizonytalanodtunk, és görcsössé váltunk. A védekezésünk az elején működött, aztán az is átment fejetlenségbe. Ezeket rendezni kell a következő meccsre, mert mi még szeretnénk egyszer Egerbe jönni.

ZF-Eger – A-Híd OSC-Újbuda 11-5, 2018.05.12. (FOTO: Lénárt Márton)

ZF-Eger – A-Híd OSC-Újbuda 11-5, 2018.05.12. (FOTO: Lénárt Márton)

(FOTO: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez