Megtartjuk saját értékeinket

Újabb játékosokkal bővült a ZF-Eger 2018/2019-es szezonban szereplő férfi csapatának kerete.


 

Két alkalommal adtunk hírt a közelmúltban arról, hogyan alakul majd a ZF-Eger férfi együttesének jövő évi kerete, és azok során megjegyeztük, folyamatosak a további egyeztetések, és amint ezek közül konkrétumok is lesznek, azt rögtön nyilvánosságra hozzuk.

Nos, újból felszállt a fehér füst a Bitskey-uszoda irodáinak nem létező kéményeiből, és hogyha nem is pápát választottak az Egri Vízilabda Klub vezetői, új neveket mindenképp meg tudunk osztani, kik azok, akik az idei csapat tagjai közül jövőre is egri színekben folytatják pályafutásukat.

Összefoglalóan annyit megismételnénk, hogy korábban már igent mondott a folytatásra a Hosnyánszky Norbert, Decker Ádám, Angelosz Vlahopulosz, Sztrahinja Raszovics, Marco Avramovics ötös, illetve az Egyesült Államokból tér haza a saját nevelésű kapus, Valics Bence.

Mindezek után az is biztossá vált, hogy további négy egri nevelésű fiatal játékos is sárga-kékben pólózik majd jövőre. Nevezetesen Biros Barnabásról és Csiszár Boldizsárról van szó, akik mellett két ifjúsági korú tehetség is tagja lesz a teljes keretnek.

Magyar Márton és Kürti Dominik hétről hétre bizonyítja rátermettségét az Országos Utánpótlás Bajnokság küzdelemsorozatában, a kiváló egri utánpótlásműhely következő két reménysége tehát ez a két személy lehet, akik ősztől be lesznek dobva abba a bizonyos mélyvízbe.

Hogyha az eddigi neveket összeadjuk, összesen tíz emberről tudjuk tehát, hogy ZF-Eger játékosként szerepel majd jövőre, de a sor még további nevekkel bővül. Hogy kik csatlakoznak újonnan a kerethez, ígérjük, hamarosan ezt is megosztjuk a közvéleménnyel.

 

(FOTO: Nemes Róbert, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez