Mindenki szerint a vége döntött

Biros Péter, Vidumansky László, Kékesi Borbála, és Hevesi Anita értékelése a szerda esti bajnokiról.


 

Biros Péter, a ZF-Eger vezetőedzője: – Nehéz mit mondani, kikaptunk. Saját magunkat vertük meg. Úgy gondolom, nem az utolsó percben ment el ez a meccs, hanem körülbelül egy negyeddel a vége előtt. Az addig mutatott játékkal elégedett vagyok, mert jól játszottunk. Voltak azonban hibák, amelyeket kihasználva a Szentes vissza tudott kapaszkodni a mérkőzésbe. Idegesnek ideges vagyok, de pénteken lesz egy újabb meccs, arra kell koncentrálni, hogy ott nyerjünk. Nyilván nehéz, mert olyan hibákat vétettünk, amiket előre megbeszéltünk, hogy ne csináljunk, de ez benne van, hiba nélkül nem lő gólt a másik, és 0-0-ra nehéz lejátszani egy meccset. Pénteken új találkozó kezdődik, mindent megpróbálunk.

Vidumansky László, Szentes trénere: – A vége úgy sikerült, ahogy mi szerettük volna. A mérkőzés során az Eger többször is több góllal vezetett, de a végére nekünk maradt több erőnk és higgadtabban játszottunk. A célunkat elértük, hiszen pontokat és egy győzelmet viszünk haza, ami azért fontos, mert bármennyire is szeretek Egerbe jönni, hétfőn remélem maximum a csapat nélkül kell jönnöm. Pénteken arra fogunk törekedni, hogy eldöntsük a párharc sorsát, de az egy új meccs lesz, és vélhetően teljesen más. Azt szeretnénk, hogy már aznap lezárjuk az idei évet.

Kékesi Borbála, az egriek játékosa: – Szerintem azért kaptunk ki, mert a harmadik negyedbe belealudtunk, ahogyan eddig sokszor tettük. Az elején jól kezdtünk, megcsináltunk mindent, amit Peti kért tőlünk, de utána megint jött egy hullámvölgy, amikor elkezdtünk fáradni és lankadt a figyelmünk. Ekkor több gólt is kaptunk és sikerült a Szentesnek kiegyenlítenie. Sajnos kikaptunk, de pénteken a győzelemért megyünk Szentesre és mindenképp azt szeretnénk, ha egy harmadik mérkőzés is lenne.

Hevesi Anita, a szentesiek csapatkapitánya: – Először is gratulálok az Egernek, nagyon jól játszottak. Az elején elaludtunk és könnyű gólokat kaptunk. Nem tudom, miért, de nem pörögtünk fel, ezt a következő meccsen ki kell javítani, mert nem kezdhetünk így egy mérkőzést. Az emberhátrányos védekezésünk a végére feljavult és összeállt, az Eger ebből lőtte a legtöbb gólját addig, úgyhogy ebben is fejlődni kell. A végén a szívünk vitt előre, higgadtak tudtunk maradni. Nagyon örülök, hogy nyertünk, de holnaptól már a pénteki meccsre kell koncentrálni.

ZF-Eger – Hungerit Szentes 9-10, 2018.04.04. (FOTO: Lénárt Márton)

ZF-Eger – Hungerit Szentes 9-10, 2018.04.04. (FOTO: Lénárt Márton)

Farczádi Balázs
(FOTO: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez