Ez az utolsó tánc

A Szentes elleni, ötödik helyről döntő párharccal fejezi be a bajnokságot a ZF-Eger női együttese.


 

OB I., NŐK, RÁJÁTSZÁS AZ 5. HELYÉRT, 1. MÉRKŐZÉS

ZF-EGER – HUNGERIT SZENTES

EGER, BITSKEY-USZODA, ÁPRILIS 4., SZERDA, 19.00.

V.: FODOR RAJMUND, BENE PÉTER.

A MÉRKŐZÉST MINDENKI INGYENESEN MEGTEKINTHETI!

 

Akár már péntek este véget érhet a 2017/2018-as szezon a ZF-Eger női csapata számára, már amennyiben szerdán és pénteken este is ugyanaz az együttes nyer a Hungerit Szentes elleni párharcban.

Az egyik fél második sikeréig tartó csata első meccsét holnap este rendezik a Bitskey Aladár Uszodában, vagyis a mieink pályaelőnyével startol a bajnokág utolsó szakasza. Mindez annak is köszönhető, hogy az bajnokság eddigi két egymás elleni találkozóját egyaránt a sárga-kékek nyerték meg, ezáltal pedig előrébb is végeztek alföldi riválisuknál.

Emlékezhetünk, ősszel nagy csatában 5-4-es egri sikert könyvelhettünk el, majd a szentesi visszavágón 10-9-eset. A Magyar Kupa selejtezőjében ugyanakkor Vidumansky László alakulata örülhetett, habár annak az összecsapásnak nem volt akkora jelentősége, ugyanis mindkét gárda továbblépett.

Az eddigiek alapján tehát most is kiegyenlített párharcra számíthatunk, hiszen az eddigi egri győzelmek alkalmával is apróságok döntöttek. Ettől függetlenül már csak a hazai környezet miatt is a házigazda számít az első ütközet esélyesének, de biztosan nehéz meccsre számíthatunk.

Ami Biros Péter és Szilágyi Péter keretének állapotát illeti, ettől a héttől már mindenki rendelkezésre állt, szóval papíron a legerősebb összeállításban láthatjuk a lányokat. Az előző hét felkészülését viszont teljes egészében kihagyta a hörgőhurut-gyulladással bajlódó csapatkapitány Somhegyi Noémi, így az ő állapota nem feltétlenül lesz a megszokott.

Akárhogy is, biztosak lehetünk benne, hogy az egriek mindent megtesznek majd az előny megszerzéséért, amire azonban szükség lesz a szurkolók bíztatására is. Azt sem szabad elfelejteni, van rá esély, hogy ez lesz a szezon utolsó hazai mérkőzésre, szóval tényleg elkél a nézőtéri támogatás. Aki viszont valamilyen oknál fogva nem tudna kilátogatni a Bitskeybe, az sem marad le teljesen a találkozóról, amelyet a Líceum Televízió ezúttal is élőben streamel.

 

(FOTO: Nemes Róbert, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez