Az utolsó kötelező meccs

Az UVSE Margitszigettel szembeni, szerda esti bajnokival hangol az alapszakasz utolsó fordulójának FTC elleni rangadójára a ZF-Eger női alakulata.


 

OB I., NŐK, 17. FORDULÓ

UVSE MARGITSZIGET (8.) – ZF-EGER (5.)

BUDAPEST, HAJÓS-USZODA, FEBRUÁR 21., SZERDA, 20.00.

V.: BALÁZS GERGELY, TORDAI GÁBOR.

 

Utoljára utazik idegenbe a ZF-Eger női csapata, már ami az OB I-es bajnokság alapszakaszát illeti. Szerda este, meglehetősen kései időpontban rendezik ugyanis az UVSE Margitsziget elleni összecsapást, méghozzá a fővárosi Hajós-uszodában.

Mint azt az alapszakasz második körének eddigi összes mérkőzéséről elmondhattuk, nem lesz egymás számára ismeretlen a két alakulat, hiszen az őszi fordulókban egyszer már farkasszemet nézett egymással. November végén a Bitskeyben 16-3-as hazai siker született, vagyis teljesen egyértelműen alakult a találkozó.

Ezúttal sem várunk mást, még annak ellenére sem, hogy utazni kell a riválishoz, hiszen a két csapat céljai teljesen mások. Mindezt mutatja is a tabellán látható huszonegy pontos különbség, ami a felek közt jelenleg is megvan, szóval igazából nem nagyon találunk olyan mutatót, ami előzetesen UVSE-sikert jósolna.

Éppen ezért nyugodt, lendületes játékot várhatunk az egriektől, akik a szerda esti bajnokit már a jövő szombati, FTC elleni rangadóra való felkészülésre is használhatják. Nem szabad ugyanis elfelejteni, hogy már biztosan Eger-Fradi párharcot rendeznek az elődöntőben jutásért, és mivel a hét megszerzett pontig tartó csatába beleszámítanak az egymás elleni alapszakasz-eredmények, így tényleg komoly jelentősége lesz annak az összecsapásnak.

Hír még a lányok háza tájáról, hogy a múlt hetet betegsége miatt teljes egészében kihagyó Ráski Lilla is edzett már a napokban, ráadásul mindenki más rendben van, szóval papíron a legerősebb összeállításában ugorhatnak medencébe a sárga-kékek.


 

A 17. forduló további párosításai:

2018. Február 20., kedd
19.00.: UVSE – BVSC-Zugló Diapolo

Február 21., szerda
17.15.: Tatabánya – Racionet Honvéd
19.00.: Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics – Hungerit Szentes

20.15.: FTC – Szegedi Tudományegyetem Taylor&Nash

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív) 

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez