Hátul akadtak gondok

Biros Péter, Zantleitner Krisztina, Kékesi Borbála, és Varga Csenge értékelte a szombat esti bajnokit.


 

Biros Péter, a ZF-Eger vezetőedzője: – Szeretnék gratulálni a Tatabányának. Nem azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam, nagyon sok az a tíz gól, amit kaptunk, viszont rengeteg helyzetet kihagytunk a tizenhét szerzett találat ellenére. Persze, hiba nélkül nem lehet vízilabdázni, de egyáltalán nem azt csináltuk, amit kértem a meccs előtt és egész héten. Egy páran elengedték ezt a találkozót, miután ilyen fegyelmezetten és jól kezdtünk. Utána ugyanis behúztuk a kéziféket és úgy játszottunk, mint aki először vízilabdázik. Kapkodtunk, rossz megoldásokat választottunk. Nem vagyok elégedett a csapat hozzáállásával, sem fejben, sem pedig, amit mutattak.

Zantleitner Krisztina, a Tatabánya trénere: – Gratulálok az Egernek! Nagyon hullámzó volt a teljesítményünk, hiszen rosszul kezdtünk és csak a második negyedben jöttünk vissza a meccsbe. Ezt követően, egy újabb hullámvölgy következett. Annak örülök, hogy tíz gólt lőttünk, de a tizenhét kapott találat nem túl jó.

Kékesi Borbála, az egriek játékosa: – A jó kezdés ellenére elrontottuk a második negyedet, emiatt tudott a Tatabánya visszajönni. Ezek után belehajszoltuk magunkat egy olyan mérkőzésbe, amit mi sem így szerettünk volna lejátszani, hiszen nagyon sok gólt kaptunk. A védekezésünk egyáltalán nem úgy működött, ahogyan máskor szokott, és támadásban is nagyon sok mindent kihagytunk.

Varga Csenge, a tatabányaiak cserekapusa: – Örültem neki, hogy beszállhattam, és tudtam védeni, próbáltam segíteni a csapatnak. A mérkőzés elején még kicsit fáradtnak mozogtunk
az út miatt, aztán összeszedtük magunkat, de a végén megint kieresztettünk.

ZF-Eger – Tatabánya 17-10, 2018.02.17. (FOTO: Lénárt Márton)

ZF-Eger – Tatabánya 17-10, 2018.02.17. (FOTO: Lénárt Márton)

(FOTO: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez