Három pont az UVSE-től

A leány Országos Utánpótlás Bajnokság legutóbbi játéknapján ifjúsági csapatunk magabiztos sikert aratott, gyermek együttesünk pedig tisztesen helytállt.


 

Szilágyi Péter, a ZF-Eger leány ifjúsági csapatának edzője: – Magabiztos győzelmet arattunk, ez is volt a célunk. Az ilyen mérkőzéseken rögtön a legelején megpróbálunk olyan különbséget kialakítani, amivel rögtön elmegy az ellenfél kedve. Ez szerencsére most is sikerült, ami pedig ezen kívül nekem nagyon tetszett, hogy a serdülő és gyermek korú játékosaink is megállták a helyüket az ifi csapatunkban. Külön gratulálok a gyermek gárdánkban szereplő Horák Zsófi góljához.

 

Leány ifjúsági:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 12. forduló
UVSE II. – ZF-Eger
5-13 (1-5, 1-4, 1-1, 2-3)
ZF-EGER: Aranyi R. – Kékesi B. 4, Molnár D. 1, Libercz B. 1, Katona Zs., Hornyák S. 1, Szilágyi Sz. 2. Cs.: Podlovics A. – Kiss A., Dobi D., Tarczali T., Bódi F. 2, Horák Zs. 1, Rocska L. 1. Edzők: Biros Péter, Szilágyi Péter.
Gól – emberelőnyből: 9/1. ill. 12/6.
Ötméteresből: 1/1. ill. 2/2.


 

Rüll Csaba, a ZF-Eger leány gyermek csapatának edzője: – Ezen a mérkőzésen Nagy István kollégám helyett én irányítottam a gyermek csapatot. Szépen, ügyesen játszottak a lányok, de egy kicsit láttam rajtuk az ijedséget, amit az ellenfél néhány jó játékosa okozott. Pedig megbeszéltük az öltözőben, hogy megpróbáljuk ezt kiküszöbölni. Ennek ellenére szorosan kezdődött a találkozó, sokáig 0-0 volt az eredmény, de a folytatásban sem tudott meglépni az Újpest. Játékosaim egyre jobban kezdtek hinni magukban, aminek egy nagyon tisztes helytállás lett a vége. Lehetett volna egyébként még ennél is szorosabb az eredmény, hogyha nem hagyunk ki ennyi lehetőséget. Ebben mindenképpen fejlődnünk kell. Tetszett viszont, ahogyan kivédekeztünk sok emberhátrányt. Annak is örültem, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani, még a legkisebbeknek is. Ami pedig az egyéni teljesítményeket illeti, Sajtós Violetta nagyon szépen bekkelt, a balkezes Tarczali Tamara játékán egyre jobban látható a fejlődés, de a kapus Túri Dorottya is jól állt a lábán. Újoncot is sikerült avatnunk, a korábbi egri játékos, Binder Szabolcs lánya, Binder Blanka első alkalommal szerepelt csapatunkban, és a tavasz hátralévő részében kettős engedéllyel továbbra is nálunk lesz.

 

Leány gyermek:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 12. forduló
UVSE – ZF-Eger
9-5 (2-1, 2-0, 4-1, 1-3)
ZF-EGER: Túri D. – Hüse F., Pásztor F., Tarczali T. 1, Horák Zs. 2, Sajtós V., Végert J. Cs.: Hortobágyi E. – Pogonyi B. 1, Szilák L., Jászberényi E. 1, Szutor L., Binder B. Edzők: Rüll Csaba, Szilágyi Péter.
Gól – emberelőnyből: 8/3. ill. 13/3.
Ötméteresből: 1/1. ill. 1/1.

 

(FOTO: Fehér Kálmán, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez