Valics Bence hazatér!

Többekkel pedig már most sikerült hosszabbítania az Egri Vízilabda Klubnak, vagyis jövőre is jó csapata lehet a ZF-Egernek.


 

Cseh Sándor szolnoki edző szerda esti Bajnokok Ligája-értékelésében már foglalkozott a januári-februári „átigazolási időszak” témájával, mármint, hogy minden évben egyre korábbra tehető az a periódus, amikor a csapatok szeretnék kialakítani következő évi keretüket.

Valóban aktív a piac, hogyha lehet így fogalmazni, ezért az Egri Vízilabda Klub vezetése sem tétlenkedhet, tétlenkedhetett, szezon közben is fontos napok zajlanak ebben a tekintetben. Alábbi közleményünkben jó hírekről tudunk beszámolni, hiszen többen is hosszabbítottak a ZF-Eger férfi csapatával.

Egy gárda irányításában első az edző, ezért örömmel jelenthetjük be, a következő évben is Dabrowski Norbert irányítja majd a szakmai munkát. Az utóbbi időszakban nemzetközi szinten is sikert sikerre halmozó szakember folytatja tehát a megkezdett utat, remélhetőleg legalább ilyen eredményekkel.

Az idei keret alapemberei közül három kulcsjátékossal, az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norberttel, a világbajnok Decker Ádámmal, valamint a görög válogatott egyik legjobbjával, Angelosz Vlahopulosszal is megszületett a megállapodás, így mind a három pólós egri színekben folytatja pályafutását.

Egy érkezőről is be tudunk már számolni. Több esztendő után, amerikai, és miskolci kitérőt követően, ugyanis sikerült hazacsábítani az egri nevelésű, klubunkhoz ezer szállal köthető kapust, Valics Bencét. A jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodó hálóőr érkezése azért is örömteli, mert egy olyan, az egri vízilabda műhelyben nevelkedett kiválóság tér ezzel vissza a gyökereihez, aki nagyon sok örömöt okozhat majd nekünk a medencében.

– Valóban nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megegyeznünk a közös folytatásról Valics Bencével, mert mindig jó érzés, amikor olyan emberek térnek vissza, akik egykoron innen indultak – reagált az igazolásra az Egri Vízilabda Klub ügyvezető-elnöke, Bárány Attila.

– Elsőként mégis Dabrowski Norbert személyét említeném meg, hiszen vezetőedzőnk remek és eredményes munkát folytatott az elmúlt években, akinek irányításával a közös folytatás során is hasonlóan szép időszakban reménykedhetünk. El kell mondanom a három említett játékosról, nagyon fontosnak tartottuk, hogy ideje korán megállapodjunk, hiszen komoly értékei az egri vízilabdának. Természetesen a keret többi tagjával is folyamatosak az egyeztetések, hiszen azon vagyunk, hogy a csapat gerince mindenképp egyben maradjon. Fontosnak tartottuk, hogy a már hosszabbítottak, illetve az eddigi egyetlen érkező személyét bejelentsük, hiszen olyan embereket sikerült megnyernünk a közös folytatásra, aki mind szakmailag, mind emberileg nagyon fontosak klubunk filozófiáját illetően.

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez