Mindenki a védekezéseket dicsérte

Biros Péter, Petrovics Mátyás, Horváth Anna és Máté Zsuzsanna értékelése a szombat esti bajnoki után.


 

Biros Péter, a ZF-Eger vezetőedzője: – Gratulálok a BVSC-nek, egy jó mérkőzést nyert meg. Nagyjából a védekezés mindenhol stimmelt, de egy kicsit tompán támadtunk. Más kifejezést nem szívesen használnék, mert csúnya lenne. Én úgy gondolom, hogy ezen múlott, hiszen a lehetőségeit jobban használta ki ellenfelünk, de a nyolc kapott gól még így is elfogadható. A néggyel van hiányérzetem. Erre ugyanakkor lehet építkezni, támaszkodni, hétfőtől folytatjuk a munkát.

Petrovics Mátyás, a BVSC-Zugló Diapolo trénere: – Azt gondolom erről a mérkőzésről, hogyha valaki szeretne megtanulni jól védekezni, zónázni, jó kapusteljesítményt látni, akkor ezt a meccset mindenképpen nézze meg. Aki viszont a támadójáték rejtelmeit szeretné megismerni, az meg nézzen meg egy másikat. Fegyelmezett, feszes védekezéseket láthattunk mindkét oldalon. Mi elég tompán, fáradtan mozogtunk, de ez semmit nem von le az Eger érdemeiből, mert tényleg nagyon jól zárták le a területeket és kiváló kapusteljesítményt is nyújtottak. Sikerült felőrölnünk a hazaiakat, de egy nagyon szoros meccs volt, és örülök, hogy mindenkit láthattam játszani.

Horváth Anna, az egriek kapusa: – Ahogyan az előttem szólók is mondták, mindkét csapat részéről a védekezésről szólt inkább ez a találkozó. Hál’ Istennek előttem is jól zártak a lányok. Azt gondolom, az, hogy a BVSC-t nyolc gólon tudtuk tartani, egy elég jó dolog, komoly fejlődés tőlünk, viszont ez a négy gól elég kevés. Sajnos elég vérszegények voltak a támadásaink, nem tudtuk eldönteni, hogy mi legyen, de látszik rajtunk, hogy jó úton járunk, és, hogy fejlődünk.

Máté Zsuzsanna, a BVSC játékosa: – Mi minden egyes mérkőzésre úgy készülünk, hogy kevés gólt kapjunk, mert a védekezés az alap, és úgy gondolom, ez jól sikerült. Voltak persze hibák benne, de így is nyerni tudtunk.

ZF-Eger – BVSC_Zugló Diapolo 4-8, 2018.02.10. (FOTO: Nemes Róbert)

ZF-Eger – BVSC_Zugló Diapolo 4-8, 2018.02.10. (FOTO: Nemes Róbert)

(FOTO: Nemes Róbert)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez