Szorosabb meccsben bízva

A pénteken huszonharmadik születésnapját ünneplő Brigitta Games és társai megnehezítenék a BVSC dolgát.


 

OB I., NŐK, 15. FORDULÓ

ZF-EGER (5.) – BVSC-ZUGLÓ DIAPOLO (3.)

EGER, BITSKEY-USZODA, FEBRUÁR 10., SZOMBAT, 18.00. (ÉLŐ STREAM)

V.: CSANÁDI ZSOLT, FODOR RAJMUND.

A MÉRKŐZÉST MINDENKI INGYENESEN MEGTEKINTHETI!

 

Az alapszakasz hátralévő részének legnehezebb mérkőzése következik szombat kora este a ZF-Eger női csapatának, érkezik ugyanis az OB I-es bajnokság jelenlegi harmadik helyezettje, a BVSC-Zugló Diapolo.

A pontvadászat tizenötödik fordulója azt jelenti, hogy már csak négy találkozó maradt hátra ebből a szakaszból, és a mieink még mindig az ötödik helyen tanyáznak, ugyanúgy huszonnégy pontot szerezvén, mint a jobb gólkülönbséggel álló, negyedik FTC. Mindezt csak azért hangsúlyozzuk újra, mert ha minden jól megy, a két csapat március 3-i egymás elleni találkozóján előzhetnek a sárga-kékek.

No, de addig még ne szaladjunk előre, elvégre is a soron következő meccset a zuglóiak vendégszereplése jelenti. Nem mondunk újat azzal, hogy jelen pillanatban nem képvisel azonos kategóriát a Bitskey-uszoda szombati két főszereplője, hiszen a tabellán jól látható, eddig tizenhárom egységgel gyűjtöttek többet a fővárosiak a hevesiektől.

Persze, a bajnokság állása csak egy dolog lenne, de az egymás elleni eredmények ismeretében sem mondhatunk mást. November elején a Szőnyi úton 16-6-ra nyertek a vasutasok, nem sokkal korábban a szentesi Magyar Kupa-selejtezőben pedig 14-7-re. Mondhatni, még csak megszorongatni sem sikerült a BVSC-t.

Az igazsághoz ugyanakkor hozzá tartozik, hogy egyik meccset sem Egerben rendezték. Szombaton pedig hazai környezetben fogadhatja ellenfelét Biros Péter és Szilágyi Péter együttese, ami ettől függetlenül sem jelenti azt, hogy rögtön a mieink válnának a találkozó esélyeseivé, de azért mindenképp szorosabb összecsapásban reménykedünk.

A keret egészségi állapotát illetően, mindenki rendben van, és információink szerint, a szerdai, Honvéd ellen látott tizennégy játékos lesz most is nevezve a bajnokira. Ott lesz így aztán a medencében az a Brigitta Games is, aki pénteken ünnepelte huszonharmadik születésnapját. Az amerikai válogatott center boldogságát csak fokozhatja, hogy édesanyja és testvére is Egerben tartózkodik, így aztán nem csak a Líceum Televízió élő streamjét követők, és a Bitskeybe kilátogatók, hanem a család is élőben tekintheti meg a szombat esti találkozót.


 

A 15. forduló további párosításai:

2018. Február 10., szombat
18.00.: FTC – UVSE Margitsziget
18.00.: Hungerit Szentes – Tatabánya
18.30.: Szegedi Tudományegyetem Taylor&Nash – UVSE
18.30.: Racionet Honvéd – Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez