A Honvéd-meccs utózöngéi

Biros Péter, Matusch Márk, Szűcs Petra és Czakó Boróka értékelése a szerda esti, női bajnoki után.


 

Biros Péter, a ZF-Eger vezetőedzője: – A győzelemhez gratulálok a csapatnak, nyilván nem fogom azt mondani, hogy jók voltunk. A védekezés nagyjából rendben volt, azt teljesítettük, amit szerettem volna, elől viszont fegyelmezetlenek voltunk, nem csapatként, hanem egyénenként és ezt borzasztóan nem szeretem. Nem lehet valaki előrébb, mint a csapat. Látszott, hogy nem volt gördülékeny a meccs. Nyilván a három ponttal elégedett vagyok, örülök, hogy nyertünk, de a látottakkal kapcsolatban van hiányérzetem gazdagon.

Matusch Márk, a Racionet Honvéd trénere: – Először is szeretnék gratulálni az Egernek! Úgy gondolom, hogy abszolút meggyőző és jó játékkal rukkolt elő ellenfelünk, ami felől nem volt kétségünk. Sokkal inkább a mi játékunkról szeretnék néhány szót szólni. Végre védekezésben azt hiszem, teljesen elfogadhatót nyújtottunk, de a támadásunk hagy némi kívánnivalót maga után, tekintettel arra, hogy csak egy gólt lőttünk. Sajnos ez így alakult, azt hiszem, hogy van min változtatni, pláne, hogy a helyzeteink meg voltak, érthetetlen, hogy ezekből csak egy gólt tudtunk lőni.  Én azért bizakodó vagyok, mert a játék képe sokat javult az elmúlt időszakban, ez alapján nem voltunk olyan szintű alárendeltségben, mint ahogyan az az eredményjelző táblán megmutatkozott. Látjuk, hogy sok munka van még előttünk és reméljük, hogy oda kerülünk, ahol végezni szeretnénk.

Szűcs Petra, az egriek játékosa: – Én úgy érzem, hogy a védekezésünk rendben volt, amit Peti kért, azt megcsináltuk. A támadásainkban szerintem, sok eladott labdánk volt és sok helyzetet kihagytunk annak ellenére, hogy sok helyzetet alakítottunk ki. Szerintem maradtak még bennünk gólok bőven. Gratulálok a Honvédnak a jó védekezésükhöz.

Czakó Boróka, a Honvéd pólósa: – Szerintem is fejlődött a csapat, ahogy azt korábban Márk említette. Támadásban sokszor ötlettelenek voltunk, ha az előre megbeszélt taktika nem jött össze, de úgy érzem, voltak jó megmozdulások is a sok hiba mellett.

ZF-Eger – Racionet Honvéd 10-1, 2018.02.07. (FOTO: Lénárt Márton)

ZF-Eger – Racionet Honvéd 10-1, 2018.02.07. (FOTO: Lénárt Márton)

Farczádi Balázs
(FOTO: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez