A Szeged-meccs utózöngéi

Biros Péter, Molnár Péter, Kékesi Borbála és Mihály Kinga értékelte a szombat esti, női bajnokit.


 

Biros Péter, a ZF-Eger vezetőedzője: – A győzelem jó, pláne úgy kezdeni egy új évet, hogy rögtön sikeres vagy. Nem azt mondom, hogy maximalista vagyok, de voltak azért hibáink, amiket természetesen szeretnénk minél jobban kijavítani a hétfői, dunaújvárosi bajnokinkig.

Molnár Péter, a Szeged trénere: – Először is gratulálok az Egernek, megérdemelten nyerte meg ezt a nagyon fontos mérkőzést. Amit az első negyedben összeszedtünk hátrányt, azt az egész meccsen megéreztük. Próbáltunk többször is visszajönni a meccsbe, de a hazaiak ekkor mindig keményen megbüntették a hibáinkat. A küzdőszelemmel nem lehetett gondom, mert mentek, akartak a lányok, de ez nem párosult eredményességgel.

Kékesi Borbála, az egriek játékosa: – Csak gratulálni tudok a csapatnak, mert összességében jól játszottunk. A védekezés jól ment, habár elől sok hibát vétettünk, de örülünk neki, hogy hazai pályán is meg tudtuk verni a Szegedet.

Mihály Kinga, a szegediek pólósa: – Szerintem, nagyon álmosan kezdtük az első negyedet, és az egriek be is lőtték azokat a helyzeteiket, amelyek adódtak előttük. Javítanunk kell, hogy a továbbiakban mi is eredményesebbek tudjunk lenni.

ZF-Eger – Szegedi Tudományegyetem Taylor&Nash 12-9, 2018.01.13. (FOTO: Lénárt Márton)

ZF-Eger – Szegedi Tudományegyetem Taylor&Nash 12-9, 2018.01.13. (FOTO: Lénárt Márton)

(FOTO: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez