Ez vár ránk az év első hónapjában

Kihasználva a január eleji csendesebb időszakot, összeszedtük, milyen mérkőzéseket láthatunk a közeljövőben.


 

Jövő hét végén indul el úgy igazából a 2018-as esztendő, ráadásul nem is akárhogyan. Egy hét múlva szombaton legalábbis gyermek torna, Bajnokok Ligája-, és női bajnoki mérkőzést is megtekinthetünk a Bitskey Aladár Uszodában, aznap tehát csakis a vízilabdáé lesz a főszerep.

Az elsőként említett utánpótlás torna mellesleg nem csak szombaton, de vasárnap is ad programot, erről az eseményről azonban részletesebben majd a jövő hét folyamán írunk. Január 13-án a fő attrakciót mindenképp a ZF-Eger férfi csapatának AZC Alphennel szembeni összecsapása jelenti.

A 18.30-kor kezdődő, hollandok elleni BL-meccset követően, a női együttes is vízbe ugrik, 20 órától startol ugyanis a Szegeddel szembeni OB I-es találkozó. Előbbi mérkőzést az M4 Sport közvetíti, utóbbit pedig youtube-csatornánkon lehet követni az élő streamnek köszönhetően.

A lányok két nappal később tovább folytatják, irány ugyanis Dunaújváros, ahol már újabb bajnoki összecsapáson kell részt venni. Legközelebb aztán az ősszel 5-4 arányban legyőzött Szentes otthonában vár rangadó Biros Péter és Szilágyi Péter tanítványaira, de majd csak január 24-én.

A fiúknál az Alphen-meccs után egy héttel Pécsre kell utazni, míg 24-én, szerdán a Bajnokok Ligája első körének végéhez érünk, amikoris a címvédő Szolnoki Dózsa VSC főhadiszállásán csobbannak Braniszlav Mitrovicsék.

A január vége sem alakul unalmasan, 27-én ugyanis a Racionet Honvéd érkezik a hevesi megyeszékhelyre, négy nappal később pedig szegedi túra következik. Az év első hónapjának első két hetét leszámítva, tehát ismét bővelkedhetünk a mérkőzésekben. Csak győzzük kivárni…

 

(FOTO:  Szántó György, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez