Szurkoljunk együtt az év utolsó meccsén is!

A péntek esti, Szolnok elleni Tippmix Szuperkupára is szervezünk közös utat a ZF-Eger szurkolóinak.


 

Az év utolsó hete kezdődik, már amennyiben azt nézzük, hogy tétmérkőzéseket már csak az előttünk álló napokban láthatunk. Szerdán Berlinben a Bajnokok Ligája csoportköre jelent újabb kihívást a ZF-Eger férfi együttesének, két nappal később pedig a Szolnok következik.

A szezonban első alkalommal, és ugyanúgy az év utolsó meccsén, a Tippmix Szuperkupa jelenti a párharc tétjét, csak ezúttal nem a két ünnep között, hanem még a karácsonyt megelőzően. Pénteken tehát 18 órától második alkalommal mérkőzhet meg a magyar szuperkupáért a sárga-kék gárda, ezért természetesen most is hirdetünk különbuszos utat szurkolóinknak.

Mivel pénteki napról beszélünk, és fővárosi helyszínről, egészen pontosan a Komjádi-uszodáról, így 14.30-kor indul a különbusz a szokott ponttól, az Egri Termálfürdő Petőfi téri főbejárata elől. Mostantól várjuk is a jelentkezéseket, de fontos, hogy kizárólag Láng Petránál, a 36-70-930-9341-as telefonszámon, vagy az info@egerwaterpolo.hu e-mail címen.

Ami pedig az árakat illeti, a Tippmix Szuperkupa rendezője, a Magyar Vízilabda Szövetség ingyenessé tette a rendezvényt (amelynek első mérkőzését az UVSE és a BVSC női csapatai játsszák 16.15-től), ezért díjtalanul megtekinthető az esemény. A belépés ugyanakkor regisztrációhoz kötött, így azok a sárga-kék szimpatizánsok, akik az egrieknek elkülönített helyeken szeretnének helyet foglalni az uszodában, azok is a fent jelzett elérhetőség egyikén jelezzék részvételi szándékukat!

A szurkolói különbuszra jelentkezők közül Szurkolói Klubtagjainknak 2.000 forintba, mindenki másnak 2.500 forintba kerül az útiköltség. Várjuk tehát a jelentkezéseket, hogy az év utolsó mérkőzésén is együtt buzdíthassuk a kedvenceket.

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez