Továbbra is közös úton

Sajtótájékoztató keretén belül kötött egymással újabb együttműködési megállapodást az Eszterházy Károly Egyetem, és az Egri Vízilabda Klub.


 

Múlt hét pénteken már az ötödik résszel jelentkezett klubunk televíziós magazinműsora, az Egri Csavar, a következő adásban pedig arról a sajtótájékoztatóról is szó lesz, amelyen ezen tartalom elkészítésének háttere kapcsán megköttetett egy együttműködési megállapodás.

Szeptembertől változott ugyanis helyi szinten OB I-es felnőtt csapataink televíziós megjelenése, az említett időponttól a Líceum Televízió tűzi adásába azokat a hazai találkozókat, amelyeket az M4 sport nem közvetít. Erre már nem egy példát láthattunk az őszi szezon során, a közvetítendő meccseket ráadásul élő stream lehetőséggel is ellátjuk, így akik nem látogatnak ki a Bitskey-uszodába, azok sem maradnak le a történésekről.

Kedd délután többek között ez is szóba került azon a sajtótájékoztatón, amelynek házigazdája az Eszterházy Károly Egyetem, helyszíne pedig a Leányka úton nem régiben átadott C-Csillag épülete volt. A napirendi pontok minket érintő része az lehetett, amikor az intézmény és az Egri Vízilabda Klub együttműködési megállapodást írt alá egymással.

Az egyetem részéről dr. Liptai Kálmán rektor emlékeztetett, hogy az EKE régóta kapcsolatban áll a sportegyesülettel, és, hogy a mostani egy új fejezet a közös történetben.

Bárány Attila ügyvezető-elnök mindenekelőtt gratulált az egyetem felújított és megszépült épületéhez, majd maga részéről is örömét fejezte ki, hogy a két „egység” útja továbbra is keresztezi egymást.

A felsőoktatási intézmény televíziójának technikai vezetője, Varga Ferenc is rávilágított azokra a technikai dolgokra, amelyek lehetővé tették a gyarapodó sportközvetítéseket, és az Egri Csavar beindulását. Emellett az is elhangzott, hogy a megállapodás lehetőséget biztosít az egyetem televíziós műsorkészítő szakjára járó hallgatók számára egy nemzetközileg is jegyzett sportegyesült berkein belüli gyakorlatra.

A mindenki által üdvözölt esemény az együttműködési megállapodás aláírásával folytatódott, amit dr. Liptai Kálmán és Bárány Attila látott el kézjegyével.

 

(FOTO: Szántó György)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez