Ajándékozz karácsonyra szurkolói klubtagságit!

Sok vízilabda rajongónak, szurkolónak kellemes karácsonyi meglepetés lehet a szezon második felére érvényes Szurkolói Klubtagsági igazolvány, amit tizenötezer forintért lehet megvásárolni. Számos előnyéről sokszor beszéltünk már. Kedvezményes idegenbeli mérkőzésekre való utazásra, jegyvásárlásra jogosít, tulajdonosaik találkozhatnak a csapat tagjaival, a hazai mérkőzésekre az elsők között léphetnek be az uszodába, hogy kényelmesen elfoglalhassák megszokott helyüket.

Közösségformáló ereje van! Az összetartozás érzésénél mai világunkban aligha lehet nagyobb erő. Ebbe a klubba tartozni pedig nemcsak jó, hanem felemelő büszkeség. Ezért is ajánljuk bátran a szeretet ünnepére ezt a méltó ajándékot.

Jelentkezni az info@egerwaterpolo.hu e-mail címen lehet, December 17-e, 12 óráig. Az új klubtagsági igazolvány elkészítéséhez fénykép szükséges. Az új klubtagsági igazolvány januártól érvényes, tehát  az első alkalom, a január 13-án megrendezésre kerülő Bajnokok Ligája-mérkőzéstől, ami nem más, mint a ZF-Eger – Alphen összecsapás. Jó szurkolást!

(FOTO: Lénárt Márton)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez