Sikeres hétvégék a leány utánpótlásnál

A Szeged és a Honvéd ellen is jó eredményeket értek el az Országos Utánpótlás Bajnokságban szereplő egri csapatok.


 

Biros Péter, a ZF-Eger leány ifjúsági csapatának edzője: – A Szeged mérkőzést nehéz értékelni, mert legfeljebb egy jó edzésnek felelt meg. A lényeg a győzelmen volt, de természetesen örülök annak, hogy ilyen nagy gólarányt sikerült kiharcolnunk. A Honvéd elleni találkozó már ennél sokkal nyögvenyelősebben alakult. Mutatja is ezt az eredmény, hiszen csak a mérkőzés legvégén jött össze a siker. Egyáltalán nem játszottunk jól, nagyon sok helyzet kimaradt. Jobbak vagyunk a Honvédnál, ezt bebizonyítottuk, de akár már az első két negyed után eldőlhetett volna a meccs, hogyha okosabban játszunk. A három pontnak természetesen így is örülünk.

 

Leány ifjúsági:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 7. forduló
ZF-Eger – Szegedi NVE
26-2 (5-1, 6-1, 9-0, 6-0)
ZF-EGER: Aranyi R. – Molnár D. 3, Kékesi B. 1, Katona Zs. 2, Hornyák S. 2, Rocska L. 2, Szilágyi Sz. 7. Cs.: Libercz B. 3, Kiss A. 2, Kovács M., Dobi D., Bódi F. 1, Cellotti E. 1, Lukács D. 2. Edzők: Biros Péter, Szilágyi Péter.
Gól – emberelőnyből: 13/7. ill. 7/0.
Ötméteresből: 3/3. ill. 2/1.

A 8. forduló mérkőzésén:
Polo Sport Club – ZF-Eger
9-10 (2-2, 1-2, 3-4, 3-2)
ZF-EGER: Aranyi R. – Molnár D., Kékesi B. 1, Hornyák S., Bódi F., Rocska L. 2, Szilágyi Sz. 6. Cs.: Libercz B., Kiss A., Katona Zs. 1, Lukács D. Edzők: Biros Péter, Szilágyi Péter.
Gól – emberelőnyből: 6/3. ill. 14/4.


 

Rüll Csaba, a ZF-Eger leány serdülő csapatának edzője: – Nem azt mondom, hogy kötelező győzelem volt a Szeged elleni, mert mi még egy alakulóban lévő csapat vagyunk, de nagyon bíztunk a sikerben. Látszott is a lányokon az akarás, a négy negyed folyamán végig mi domináltunk. Jó volt látni, hogy kezd összeállni a dolog, vannak még ugyan hibáink, de dolgozunk tovább, hogy ennél is kevesebb legyen. Örültem neki, hogy mindenki jól játszott, hogy sok gólt lőttünk, ezért most külön nem is emelnék ki senkit.

A Honvéd meccsről azt kell tudni, hogy egy nappal előtte játszottunk az Észak-keleti Ligakupában is ezzel a korosztállyal, szóval jó kis sűrű hétvégénk volt. Sajnos ez a találkozó már nem alakult olyan jól, mint a szegediek elleni, nagyon rosszul kezdtünk. A második felvonásban sikerült feljönnünk, és utána már fej-fej mellett haladtunk a fővárosiakkal. Örültem neki, hogy ezúttal is eloszlottak a góljaink, próbálta ugyanis mindenki kivenni a részét az eredményességből. A befejezéseknél viszont sajnos még mindig sok a hiba. Az egész mérkőzésre rányomta a bélyegét a rossz első negyedünk, amit végig cipeltünk magunkkal. A találkozón nyújtott teljesítmény alapján mindenképp kiemelném Kovács Mártát, Bódi Fruzsinát és Kiss Abigélt.

 

Leány serdülő:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 7. forduló
ZF-Eger – Szegedi NVE
19-5 (3-0, 7-1, 6-2, 3-2)
ZF-EGER: Túri D. – Horváth L., Dobi D. 2, Katona Zs. 7, Kovács M. 3, Bódi F. 5, Cellotti E. Cs.: Gell Georgina, Horák Zs., Kiss A. 2, Sajtós V., Hatala L., Simon E., Pásztor F. Edző: Rüll Csaba.
Gól – emberelőnyből: 11/5. ill. 7/2.
Ötméteresből: 2/1. ill. 1/1.

A 8. forduló mérkőzésén:
Polo Sport Club – ZF-Eger
15-11 (6-2, 2-4, 4-3, 3-2)
ZF-EGER: Túri D. – Dobi D. 1, Katona Zs. 3, Kiss A. 1, Kovács M. 2, Simon E. 1, Bódi F. 3. Cs.: Gell Georgina, Horváth L., Tarczali T., Sajtós V., Horák Zs., Cellotti E., Pásztor F. Edző: Rüll Csaba.


 

Nagy István, a ZF-Eger leány gyermek csapatának edzője: – Ahogyan szokás mondani, a Szeged-meccsünk adott egy kis sikerélményt a csapatnak, mert elég magabiztos győzelmet tudtunk aratni. Megvoltak ennek ellenére a hibáink, a fegyelmezetlenséggel együtt, de azért gratulálok a lányoknak. Pásztor Flóra, Tarczali Tamara és Horák Zsófi gólerős játékának külön örülök.

 

Leány gyermek:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 7. forduló
ZF-Eger – Szegedi NVE
16-3 (4-0, 4-1, 4-1, 4-1)
ZF-EGER: Túri D. – Hüse F., Pásztor F. 5, Tarczali T. 4, Horák Zs. 4, Sajtós V. 2, Végert J. 1. Cs.: Balog S. – Pogonyi B., Jászberényi E., Kővári B., Szutor L. Edző: Nagy István.
Gól – emberelőnyből: 9/3. ill. 11/1.
Ötméteresből: 4/4. ill. 2/1.

A 8. forduló mérkőzésén:
Polo Sport Club – ZF-Eger
6-10 (2-4, 1-0, 3-3, 0-3)
ZF-EGER: Túri D. – Hüse F., Pásztor F. 3, Tarczali T. 5, Horák Zs., Sajtós V., Végert J. 1. Cs.: Pogonyi B. 1, Jászberényi E., Szutor L., Kővári B. Edző: Rüll Csaba.
Gól – emberelőnyből: 10/1. ill. 9/3.
Ötméteresből: 1/1. ill. 1/1.

 

(FOTO: Fehér Kálmán, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez