Fáradt csapatok csatája

Dabrowski Norbert, Petik Attila, Kovács Gergő és Angyal Dániel véleménye a tegnapi Magyar Kupa-elődöntőről.


 

Dabrowski Norbert, a ZF-Eger vezetőedzője: – Gratulálok az OSC-nek! Egyértelmű volt a meccs előtt, hogy mindkét csapatnak nehéz lesz ez a mérkőzés. Mi lassabban kezdtünk, rengeteg energiát beletettünk, hogy visszajöjjünk vagy háromszor is a meccsbe. Sajnos így sikerült a végére. Én úgy gondolom, hogy nincs szégyenkezni valónk, egy nagy harcban kaptunk ki egy jó csapattól. Sok sikert kívánok az OSC-nek a továbbiakban.

Petik Attila, az A-Híd OSC-Újbuda trénere: – Két fáradt csapat találkozója volt ez. Az utazás az Egerből talán több energiát vett ki, próbáltuk ezt kihasználni, illetve egy Csuckovics hiányzott az ellenfélnél, ami úgy gondolom szintén a mi malmunkra hajtotta a vizet. Egy nagyon kemény mérkőzésnek indult sok személyi hibával, a végén emiatt mindkét csapat próbált figyelni a kipontozódásokra, ez talán nekünk sikerült jobban. A második negyedben jobban el tudtunk menni, ám az Eger a harmadik negyedben szépen vissza tudott jönni a mérkőzésbe, és szerencsére nem zavart meg minket Erdélyi Balázs végleg cserével történő kiállítása sem. Rendeztük a sorokat, új erőre kaptunk és a negyedik negyedben végig a kezünkben tartva nyertük meg ezt a találkozót.

Kovács Gergő, az egriek játékosa: – Úgy éreztem a meccs előtt és közben is, hogy két fáradt csapat találkozott és időnként káoszba is torkollott a meccs, ami nem a mi javunkra döntött. Szerintem az OSC jobb ebben és mindig is jobb volt. Mi a szervezett játékkal tudjuk őket megverni és kontrollálni a mérkőzést, és ma ennek a hiánya miatt nem is vezettünk a meccsen, csak futottunk az eredmény után.

Angyal Dániel, a sárga-kékek pólósa: – Sajnálom, hogy így alakult. Nagyon nehéz sorozatban vagyunk, úgy gondolom a montenegrói túra is elég sokat kivett belőlünk, érezhető is volt, hogy nem vagyunk annyira pontosak. Sokat hibáztunk és ezekkel jól élt az OSC. Sikerült visszajönnünk a harmadik negyedben 7-7-re, ott talán átfordulhatott volna a meccs a mi javunkra, ha vezetést tudtunk volna szerezni, de sajnos nem így történt.

 

Farczádi Balázs
(FOTO: waterpolo.hu)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez