Nem okozhat problémát a „kis” UVSE

A szombati bajnokin láthatjuk idén utoljára hazai környezetben a ZF-Eger női csapatát.


 

OB I., NŐK, 8. FORDULÓ

ZF-EGER (4.) – UVSE-MARGITSZIGET (9.)

EGER, BITSKEY-USZODA, NOVEMBER 25., SZOMBAT, 18.00.

V.: MARNITZ MIKLÓS, ZELKI SOMA.

A MÉRKŐZÉST MINDENKI INGYENESEN MEGTEKINTHETI!

 

Már csak három mérkőzés maradt hátra a 2017-es esztendőből, már ami a ZF-Eger női alakulatának idei programját illeti. A lányokat ráadásul szombat este utolsó alkalommal láthatjuk hazai környezetben ezen találkozók közül, ezért mindenképp egy szép eredményben reménykedünk.

Mindezen vágyunkat az ellenfél kiléte is megerősítheti, hiszen az az UVSE Margitsziget látogat a Bitskey-uszodába, amelyik együttes eddigi hét fellépéséből hétszer kapott ki. Nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy egyértelmű meccs előtt állnak az egriek.

Ettől függetlenül egyáltalán nem szabad könnyen kezelni a fővárosiakat, de természetesen komolyabb különbségű, magabiztos sikert várunk. Említettük azt is, hogy három összecsapásuk lesz már csak idén a lányoknak, a most hétvégi mérkőzés után ugyanis jövő kedden idén már negyedik alkalommal az UVSE lesz az ellenfél, majd december 6-án az FTC.

Ebből a két idegenbeli meccsből egyértelműen a második lesz a mérvadóbb, hiszen a három „nagy” mögött közvetlenül a mieink, valamint a ferencvárosiak helyezkednek el a tabellán. A Fradi ráadásul a nyolcadik kör előtt ugyanúgy tizenkét pontot szerzett, mint Szilágyi Szabináék, ezért duplán fontos lesz az évzáró.

Addig azonban még másfél hét, ezért most még elsősorban az újpestiek második számú csapatával kell foglalkozni. Azzal a mérkőzéssel, amit a Líceum Televízió élő streamjének köszönhetően, ezúttal is bárki nyomon követhet az interneten.


 

A 8. forduló további párosításai:

2017. November 25., szombat
17.00.: Racionet Honvéd – Tatabánya
17.45.: BVSC-Zugló Diapolo – UVSE (TV: M4 Sport)
18.00.: Hungerit Szentes – Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics
18.30.: Szegedi Tudományegyetem Taylor&Nash – FTC

 

(FOTO: Lénárt Márton, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez