Közös szurkolás az OSC ellen

Szombaton fontos rangadót rendeznek a fővárosi Kondorosi úton, ahová természetesen ezúttal is indítunk szurkolói különbuszt.


 

Már a bajnoki sorsolás pillanatában tudhattuk, hogy alapszakasz legnehezebb mérkőzését november 18-án, szombaton játssza a ZF-Eger férfi csapata, ezért a jövő hévégét sok sárga-kék szimpatizáns bekarikázhatta magának, hogy Budapestre kell utazni.

Az A-Híd OSC-Újbuda elleni rangadón el is kél majd a bíztatás, az Egri Vízilabda Klub ezért újból szurkolói különbuszt indít a találkozóra. A meccset ezúttal is a fővárosi Kondorosi úti uszodában rendezik, méghozzá este 19 órától, ezért az indulás 15.30-ra tehető a szokásos helyszínről, az Egri Termálfürdő Petőfi téri főbejárata elől.

Az utazás költsége a Szurkolói Klub tagjainknak 3.000 forintot jelent, mindenki másnak 3.500 forintot, az ár pedig tartalmazza az útiköltséget, illetve a találkozó belépőjét is.

Jelentkezni legkésőbb november 16., csütörtök este 20 óráig, kizárólag Fenyves Balázsnál lehet a +36-30-313-9993-as telefonszámon, vagy a fenyves.balazs@egerwaterpolo.hu e-mail címen.

 

(FOTO: Fehér Kálmán, archív)

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez