Négyen az MK-negyeddöntőről

Biros Péter, Benczur Márton, Miklós Réka, és Szücs Gabriella értékelte a szombat esti Magyar Kupa-találkozót.


 

Biros Péter, a ZF-Eger vezetőedzője: – Egy jobb csapattól kaptunk ki, de lehet látni a fejlődést rajtunk, és természetesen az UVSE-n is. Úgy gondolom, két negyedig nagyjából tartottuk magunkat, nem az ellenfél, hanem a saját léptékünkhöz képest, utána viszont elfáradtunk. Nekünk nem ez a szintünk, tudtuk, hogy nem fogunk továbbjutni, és el is dőlt egy mérkőzés alapján sajnos. Holnap ettől még nem feltartott kézzel utazunk el a fővárosba, már csak azért sem, mert szerdán fontos mérkőzés vár ránk Tatabányán, és jó volna rá megfelelően felkészülni.

Benczur Márton, az UVSE trénere: – Gratulálok a csapatnak, sikerült azokat a kicsit új, vagy régi-új taktikai elemeket megvalósítanunk, amiket a héten is gyakoroltunk. Itt különböző figurákra gondolok, illetve a centerezés, bekkelés megoldásaira. Sajnos volt néhány olyan hibánk, ami megengedhetetlen, gondolok itt az utolsó gólunkra, de azt mondják, hogy csak az hibázik, aki játszik. Tudtuk, hogy az Eger jobban fog játszani, mint a bajnokság első fordulójában, ezt szerintem láthattuk is. Nekünk nagyon jó gyakorlás volt, remélem, hogy nekik is.

Miklós Réka, az egriek játékosa: – Először is szeretnék gratulálni az UVSE-nek! Szerintem, sok hibát vétettünk, amiket a későbbiek folyamán ki kell javítanunk. Voltak jó momentumaink, de kritikusok is, és én is inkább utóbbiakat nézem, mert ezeket minél előbb ki kell javítanunk.

Szücs Gabriella, a fővárosiak válogatott pólósa: – Holnap is hasonló mérkőzésre számítok, és igazat adok Marcinak, hogy jó gyakorlás volt ez a mai nap. Ehhez kellett az is, hogy az Eger nem feltett kézzel jött a mérkőzésre. Holnap lesz hova fejlődnünk, mert a védekezésben voltak nem megengedhető dolgaink.

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez