Nem termett egri babér Tatabányán

A leány Országos Utánpótlás Bajnokság legutóbbi fordulójában négy-, egy-, és hatgólos vereségeket szenvedtek el a ZF-Eger korosztályos csapatai.


 

Biros Péter, a ZF-Eger leány ifjúsági csapatának edzője: – Nagyjából ugyanazt tudom elmondani, mint legutóbb, hogy semmivel sem jobb ellenféltől kaptunk ki. Talán ezúttal annyival kicsit nehezebb volt a dolgunk, hogy a Tatabánya jobban össze van szokva, mint a Dunaújváros, mert nem csak az ifjúsági bajnokságban, de a felnőttben is sokan együtt játszanak. Ettől függetlenül újra komoly sanszot hagytunk kihasználatlanul. Megint meg voltak a helyzeteink, amelyekkel meg kellett volna nyerni a meccset, de nem éltünk velük, az ellenfél viszont kihasználta a hibáinkat. Látom, hogy fejlődünk, de így nem olyan jó az ember szájíze. Nem jó a lányoknak, és nem jó nekem sem, hogy egyelőre nem látjuk a belefektetett munka gyümölcsét. Éppen ezért is van benne hiányérzet, de a sok edzésnek előbb-utóbb meglesz az eredménye.

 

Leány ifjúsági:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 6. forduló
Tatabányai VSE – ZF-Eger
13-9 (3-1, 4-2, 4-3, 2-3)
ZF-EGER: Aranyi R. – Kékesi B. 1, Molnár D. 1, Katona Zs., Hornyák S. 3, Rocska L. 1, Szilágyi Sz. 1. Cs.: Libercz B. 1, Kiss A., Bódi F. 1. Edzők: Biros Péter, Rüll Csaba.
Gól – emberelőnyből: 7/1. ill. 9/4.
Ötméteresből: 5/4. ill. –


 

Rüll Csaba, a ZF-Eger leány serdülő csapatának edzője: – Nagyon elrontottuk a végét, hiszen négy góllal vezetve mentünk bele az utolsó negyedbe, és végül egyetlen találattal kikaptunk. Mondanom sem kell, hogy az egyik szemem sír, a másik meg nevet, mert egy játékrésztől eltekintve végig az történt a mérkőzésen, amit mi szerettünk volna. Tényleg jó volt látni, hogy uraljuk a játékot, mégis, rengeteg helyzetet puskáztunk el. Nagyon-nagyon sok lehetőségünk volt, hogy eldöntsük a mérkőzést. Sajnos elég keményen megkapta a Tatabánya a hazai pályát, és a játékvezetői ítéletekből adódó nyomás, illetve a tényleg rengeteg kihagyott lehetőség nem csak felőrölt minket, de el is fogytunk. Az ellenfél láthatóan Katona Zsófiára volt kiélezve, és sikerült is kipontozódnia játékosomnak, rajta kívül pedig Bódi Fruzsina is két hibával játszott végig. Utólag is az mondom, nem a tatabányaiak szereztek három pontot, sokkal inkább mi buktuk el azt. Ettől függetlenül örülök, hogy meccsről meccsre látom a fejlődést, illetve annak is, hogy a lőtt góljaink eloszlottak, nem az volt, hogy egy, vagy két ember szerezte volna az összeset.

 

Leány serdülő:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 6. forduló
Tatabányai VSE – ZF-Eger
10-9 (0-3, 3-2, 1-3, 6-1)
ZF-EGER: Túri D. – Horváth L., Katona Zs. 2, Kiss A. 2, Kovács M. 2, Bódi F. 2, Cellotti E. Cs.: Pásztor F., Tarczali T., Horák Zs. 1, Simon E. Edzők: Rüll Csaba, Biros Péter.
Gól – emberelőnyből: 12/2. ill. 4/2.
Ötméteresből: 3/2. ill. –


 

Leány gyermek:

Országos Utánpótlás Bajnokság, A-csoport, 6. forduló
Tatabányai VSE – ZF-Eger
12-6 (5-1, 3-2, 2-0, 2-3)
ZF-EGER: Túri D. – Pogonyi B., Hüse F., Pásztor F. 3, Tarczali T. 1, Horák Zs. 1, Erdei B. 1. Cs.: Balog S. – Hortobágyi E., Kővári B., Trenke B., Jászberényi E., Szutor L. Edzők: Nagy István, Rüll Csaba.
Gól – emberelőnyből: 7/1. ill. 6/3.
Ötméteresből: 4/2. ill. 1/0.

 

(FOTO: Fehér Kálmán, archív) 

Kövess minket Instagramon

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez